Škodan uudistunut mallisto tarjoaa laajan käyttövoimavalikoiman

Škodan uudet ladattavat hybridimallit tukevat 50 kW pikalataustehoa.

Autoala elää murroksessa käyttövoimien laajentuessa. Tämä luo myös uusia vaatimuksia autobrändeille. Škoda on useamman vuoden ollut Suomen suosituimpia automerkkejä. Merkkiä maahantuovan Helkama-Auton toimitusjohtaja Maija Koskela näkee suosion pohjana toimivan auton.

-Škoda ei petä. Se on teknisesti toimiva auto. Mutta yksin se ei riitä. Meillä on laaja mallisto, josta löytyy auto ihan jokaiselle, Koskela sanoo.

Škodan mallisto on uudistunut tänä vuonna merkittävästi uudistuneilla sekä täysin uusilla malleilla. Tarjolla on runsaasti käyttövoiman vaihtoehtoja; bensa, diesel, kevythybridi, ladattava hybridi sekä täyssähkö. Malliston kehittyessä Škoda pitää kaikki käyttövoiman muodot saatavilla. 

-Lähivuosina on tulossa kuusi uutta täyssähköautoa. Ensimmäinen esitellään alustavasti jo tänä vuonna. Myös ladattava ja kevythybridimallisto laajenevat, eli hienosti mennään eteenpäin sähköllä.

Helkama-Auto Oy:n Škoda-tuotejohtaja Petri Gestergerg kertoo suosituimpien Škoda-mallien tällä hetkellä olevan uudet Kodiaq ja Superb.

-Molemmista löytyy paljon uutta tekniikkaa. Ladattava hybriditekniikka tukee 50 kW:n pikalatausta, jolla saa auton ladattua alle puolessa tunnissa. Se lisää huomattavasti hybridin käyttömahdollisuuksia, Gestergerg kertoo.

Škodalla on vahva brändi Suomessa. Koskelan mukaan brändi on kaikki se mitä yritys tekee ja jättää tekemättä. Tänä päivänä kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat osa brändiä.

-Ilman vastuullisuutta ei ole tulevaisuutta. Vastuullisuus kattaa kaiken tuotannon aloituksesta siihen kun auto luovutetaan asiakkaalle. Myös asiakkaan liikkumisen täytyy olla vastuullista, Koskela sanoo.

LUE MYÖS

Koeajo: Skoda Superb Combi tarjoaa hulppeat sisätilat ja ajomukavuutta

Koeajo: Skoda Kodiaq-tyylikkään linjakas maasturi

SEURAA TEKNAVIA SOSIAALISESSA MEDIASSA

Löydät meidät FacebookistaInstagramista ja YouTubesta.