Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Sovellusvinkki: Suomalainen liikuntasovellus SportSetter toimii nyt Smartum Saldon kanssa

Suomalainen liikuntasovellus ja -palvelu SportSetter on yhdistänyt voimansa liikunta-, kulttuuri- ja lounasseteleistään tunnetun Smartumin kanssa, ja jatkossa Smartum Saldoa voi käyttää maksamiseen SportSetterissä.

SportSetter on kuntoilun Spotifyksikin kutsuttu palvelu, joka tarjoaa kuukausimaksullista passia vastaan käyttäjälle mahdollisuuden kokeilla useita erilaisia liikunnallisia ja urheilullisia aktiviteetteja. Palvelu toimi Suomen lisäksi Lontoossa ja New Yorkissa ja erilaisia aktiviteetteja on tarjolla jopa satoja.

Smartum taas on työsuhde-etuja tarjoava yritys, jonka asiakkaina on yli 12 000 yritystä, joissa on yhteensä noin miljoona työntekijää. Se on tunnettu muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja lounasseteleistään, ja edut saa käyttöön myös sähköisesti Smartum Saldo -palvelussa. Nyt Smartum Saldoa voi hyödyntää myösSportSetterissä.

SportSetter-sovellus on saatavilla iPhonelle Applen App Storesta ja Android-käyttäjät voivat käyttää palvelua selaimessa osoitteessa Sportsetter.com.