Huawei julkisti FreeBuds Lipstick -kuulokkeet - erikoinen design saanut inspiraation huulipunasta

Huawei on julkistanut tänään myös uudet täyslangattomat FreeBuds Lipstick -nappikuulokkeet.

Tai paremminkin kyse on eräänlaisesta uudelleenpaketoinnista, sillä itse FreeBuds Lipstick -kuulokkeet perustuvat aiempiin FreeBuds 4 -kuulokkeisiin. Uutta on säilytys- ja latauskotelo, joka on tehty muistuttamaan huulipunaa. Itse kuulokkeiden väri on toki tietenkin myös kiiltävän punainen.

Huawein mukaan erikoisversiokuulokkeiden suositushinta on 249 euroa ja niiden myynti Suomessa alkaa vuoden 2022 alussa.

Kuulokkeiden latauskotelossa on irrotettava kansi ja punaiset kuulokkeet paljastuvat sisältä huulipunan tavoin. Kiiltävän kotelon valmistuksessa on käytetty ruostumattomasta teräksestä.

FreeBuds Lipstick -kuulokkeiden kohderyhmänä ovat naiset.
FreeBuds Lipstick -kuulokkeiden kohderyhmänä ovat naiset.

FreeBuds 4 -kuulokkeiden tavoin FreeBuds Lipstick -kuulokkeet ovat rakenteeltaan avoimet, mutta kuulokkeet tarjoavat silti aktiivisen melunvaimennuksen. Kuulokkeissa on 14,3 millimetrin kaiutinelementit ja Bluetooth 5.2 -yhteystuki. Kuulokkeet on mahdollista yhdistää kerrallaan kahteen laitteeseen, mikä tekee sujuvasta vaihtamisesta eri laitteiden välillä helppoa. Huawei-älypuhelinten lisäksi kuulokkeet ovat yhteensopivat myös muiden Android- ja Apple iOS -laitteiden kanssa.

Itse kuulokkeiden akunkesto yltää 4 tuntiin ja yhdessä kotelon kanssa 22 tuntiin. Kuulokkeissa on 30 milliampeeritunnin ja kotelossa 410 milliampeeritunnin akku.

Kuulokkeet sijaitsevat kotelossaan huulipunan tavoin.
Kuulokkeet sijaitsevat kotelossaan huulipunan tavoin.