Withingsin EKG-mittauksella varustettu verenpainemittari saataville – esitteli myös uudistetun version perusmallista

Withings on esitellyt kaksi uutta verenpainemittaria tuoteperheeseensä. BPM Core on täysin uusi ja monipuolinen laite, kun taas BPM Connect on seuraaja jo aiemmin julkaistulle perusmallille.

Withings kutsuu BPM Corea markkinoiden kehittyneimmäksi sydämen seurantalaitteeksi. Uutuus kykenee mittaamaan verenpaineen ja sähkösydänkäyrän eli EKG:n, minkä lisäksi se sisältää digitaalisen stetoskoopin, jolla voidaan havaita sydämen läppävikoja. Kaikki kolme mittausta voidaan tehdä samalta istumalta noin 90 sekunnin aikana.

BPM Core.
BPM Core.

Testien tulokset lähetetään Withings Health Mate -sovellukseen, jonka kautta tuloksia voi tarkastella. BPM Core sisältää myös LED-valoja, jotka muun muassa opastavat testien tekemisessä ja näyttävät tulokset yksinkertaisemmassa muodossa vihreiden, oranssien ja punaisten valojen avulla. Health Maten avulla tuloksensa voi jakaa helposti eteenpäin esimerkiksi terveydenhuollon ammattilaisille.

BPM Core on nyt julkaistu. Laite on saatavilla Withingsin verkkokaupasta 249,95 euron hintaan.

BPM Connect.
BPM Connect.

BPM Connect puolestaan on seuraaja Withingsin ensimmäiselle verenpainemittarille. BPM Connect ei vaadi toimiakseen älypuhelinta lähellä, vaan sitä voi käyttää myös itsenäisesti BPM Coresta tuttujen LED-valojen ansiosta. BPM Connect lähettää tulokset yhtä kaikki myös Health Mate -sovellukseen joko Bluetoothilla tai waihtoehtoisesti Wi-Fi-yhteyden välityksellä, mikäli älypuhelin ei ole lähistöllä.

BPM Connect on tarkoitettu yksinomaan verenpaineen mittaukseen. Sähkösydänkäyriä se ei kykene tallentamaan, eikä se sisällä digitaalista stetoskooppia. BPM Connect on niin ikään jo saatavilla Withingsin verkkokaupasta 99,95 eurolla.