Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung tiivistää yhteistyötä Microsoftin kanssa – näin se näkyy uusissa Galaxy Note10 -puhelimissa

Samsung ja Microsoft tiivistävät yhteistyötä entisestään, Samsungin Unpacked-tapahtumassa New Yorkissa kerrottiin. Tulokset näkyvät konkreettisesti muun muassa Galaxy Note10 -älypuhelimissa.

Samsungin vastikään julkistamat Galaxy Note10 -älypuhelimet sisältävät esiasennettuina Wordin, Excelin, Powerpointin ja Outlookin. Samsungin ja Microsoftin yhteistyö näkyy puhelimissa muutenkin, sillä esimerkiksi Galleria-sovellukseen integroidaan näkyvästi OneDrive, jonka käyttö on Galaxy Note10:llä helppoa ja mutkatonta.

Galaxy Note10 -malleissa on myös Microsoftin Oma puhelin -sovellus, jonka avulla älypuhelimen sisällöt saa näkymään tietokoneella, jonka kautta niitä voi myös käyttää. Myöhemmin tänä vuonna luvassa on myös mahdollisuus soittaa puheluita suoraan tietokoneen avulla, kun puhelin on siihen yhdistettynä. Yhdistämistä puolestaan helpotetaan erillisellä Link to Windows 10 -virtuaalipainikkeella (Yhdistä Windows 10:een), joka on läsnä jokaisessa Galaxy Note10:ssä.

Vielä elokuun aikana julkaistaan puolestaan ominaisuus, jolla puhelimen näytön voi suoraan peilata tietokoneen ruudulle ja käyttää esimerkiksi tietokoneen näppäimistöä Galaxy Note10:n sovelluksissa kirjoittamiseen.

Yhteistyösopimuksensa uusineet Samsung ja Microsoft kertoivat tiedotteessa myös, että Samsungin Galaxy Note10 -uutuudet ovat saatavilla myös Microsoftin verkkokaupassa ja osassa kivijalkamyymälöitä. Samsung on Microsoftin tärkeimpiä mobiilialan yhteistyökumppaneita nyt, kun yhtiöllä ei enää ole omaa puhelintoimintaa.