Uusi verkkokauppa Teknavi.com

HTC Vive Cosmos -virtuaalitodellisuuslaite saataville 3. lokakuuta – hinta Suomessa 889 euroa

HTC on kertonut tuovansa Vive Cosmos -virtuaalitodellisuuslaitteensa myyntiin Suomessa 3. lokakuuta. Laitteen hinta on 899 euroa.

HTC Vive Cosmosin myynti alkaa Suomessa lokakuussa, kun kuluttajamarkkinoille tarkoitettu virtuaalitodellisuuslaite tulee saataville. Vive Cosmos on perinteinen VR-laite, joka sisältää edelleen esimerkiksi erilliset ohjaimet, joita on toki uudistettu aiempiin Vive-ohjaimiin verrattuna. HTC:n mukaan laite ei välttämättä tarvitse tietokonetta toimiakseen, ja se toimiikin tarvittaessa myös muiden laitteiden kanssa.

Vive Cosmos on HTC:n ensimmäinen virtuaalitodellisuuslaite, joka toimii uudella Vive Reality System -ohjelmistolla. Se mahdollistaa aiempaa sulavamman käytän ja saumattoman siirtymisen erilaisten VR-sovellusten välillä.

Vive Cosmosin teknisiä yksityiskohtia ovat kaksi 3,4 tuuman LED-näyttöä 1 700 x 1 440 pikselin tarkkuudella, 90 hertsin virkistystaajuudella ja 110 asteen näkymällä. Mukana on sisäänrakennetut kuulokkeet ja USB-C-liitäntä latausta varten.

Mikäli laitteen ennakkotilaa 2. lokakuuta mennessä, saa mukana 12 kuukautta ilmaista Viveport Infinity -jäsenyyttä. Viveport Infinity on laaja kokoelma virtuaalitodellisuuden pelejä, kokemuksia ja videoita.