Uusi verkkokauppa Teknavi.com

HTC julkisti kolme uutta versiosta Cosmos-virtuaalilaseistaan

HTC on julkistanut kolme uutta versiota Vive Cosmos -virtuaalilaseistaan. Cosmos Elite, Cosmos Play ja Cosmos XR täydentävät tarjontaa, ja neljän Cosmos-vaihtoehdon joukosta löytyy HTC:n mukaan täydellinen valinta kaikkien tarpeisiin.

Kaikki HTC:n Vive Cosmos -virtuaalitodellisuuslasit sisältävät kaksi 3,4 tuuman LED-näyttöä 1 700 x 1 440 pikselin tarkkuudella, 90 hertsin virkistystaajuudella ja 110 asteen näkymällä. Mukana on sisäänrakennetut kuulokkeet ja USB-C-liitäntä latausta varten, mutta kolme uutuusversiota vaihtelevat muilta ominaisuuksiltaan.

Cosmos-mallisto tarjoaa nyt jokaiselle jotakin. Vive Cosmos Play on edullisin vaihtoehto, joka sisältää neljä kameraa liikkeenseurantaa varten. Alkuperäinen Vive Cosmos on keskiluokan vaihtoehto kuudella kamerallaan, kun taas Vive Cosmos Elite täyttää vaativimmatkin tarpeet. Se hyödyntää liikeseurannassaan Steam VR -alustaa ja sen myyntipakkaus sisältääkin kaksi tukiasemaa.

Kehittynein malli on puolestaan Vive Cosmos XR, jonka hinta ei vielä ole tiedossa. Se on suunnattu ohjelmistonkehittäjille, ja mukana on kuusi kameraa, joista kaksi tukevat korkeaa resoluutiota.

Vive Cosmos Play ja alkuperäinen Vive Cosmos sisältävät Cosmos-ohjaimet, Vive Cosmos Elite puolestaan Vive Wand -ohjaimet.

Toistaiseksi HTC on vahvistanut vain Vive Cosmos Eliten myyntihinnan. Uutuuslasien ennakkomyynti alkaa Yhdysvalloissa 24. helmikuuta 899 dollarin, noin 835 euron suositushintaan. Muiden uutuusmallien hinta- ja saatavuustiedot tarkentuvat myöhemmin. Myös alkuperäisten Vive Cosmos -lasien myynti jatkuu totutusti.