Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 20/2012: Onko iPad Mini paras vai pienin?

Teknari 20/2012 on ilmestynyt. Lehden sivuilla tutustuu muun muassa niin iPad Miniin, Honda CR-V:hen kuin Sean Berghenheimiinkin.

Pikkusisko on pienempi, mutta onko se myös parempi? Olennainen kysymys, jota eletroniikkaguru Henri Kuokka pohtii iPad Mini kädessään. Tuoreen Teknarin Hot Storyssä perehdytään Applen 7,9-tuumaiseen tablet-uutuuteen.

Oi niitä aikoja, sanoo alkujaan venäläinen iskelmä. Kappale sopisi mainiosti autonvalmistaja Hondan tilanteeseen. Perinteinen japanilaismerkki yrittää palata loistonsa juurille ja kaivaa esille kateissa olleen sporttisuuden. Tuoreen lehden isossa Honda-paketissa muistellaan menneitä ja lyödään suuntaviivoja tulevaisuuteen.

Hondaa on tarjolla myös kattavan autotestin muodossa. Neljännen sukupolven CR-V on Hondalle varsinkin Suomessa erittäin tärkeä auto. Katumaasturiluokka on entistä kilpaillumpi. Riittävätkö CR-V:n eväät?

Ei kannata myöskään unohtaan Auto & persoona -juttua NHL-tähti Sean Bergenheimista, Sepe-suden koeajamaa Audi TT RS Plussaa eikä Markku Alénin listausta uransa suosikkikisoista.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 20/2012 iPadille tai Android-tabletille tai lue lehti netistä »

PS. Teknaria voi lukea nyt myös Windows 8 -laitteilla. Teknarin näytelehden voi hakea maksutta Windows-kaupasta.