Tänään tv:ssä: Testissä odotettu Apple Watch, huipputehokas Range Rover sekä uusi Mazda 2

Teknavin kevätkauden päätösjaksossa (ke 27.5. klo 22.45) revitellään metsässä ja radalla virityspajan tuunaamalla luksusmaasturilla, testataan uudistunut pikku-Mazda ja sekä kauan odotettu Apple Watch.

Onnistuuko Apple tekemään älykellosta iPhonen ja iPadin kaltaisen menestystuotteen? Apple Watchia on odotettu yli vuoden, ja nyt se on vihdoin markkinoilla. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen kertoo, tarjoaako se riittävästi kiinnostavia ominaisuuksia ja ennen kaikkea, kannattaako se ostaa.
 
Teknavin vauhtikaksikko lähtee kesälomille tyylillä. Markku Alénin käsittelyssä on kaikkien aikojen tehokkain ja nopein Range Rover. Doctor Alén ei tietenkään tyydy köröttelyyn, vaan vie 550-hevosvoimaisen luksusmaasturin todelliseen vauhtitestiin Alastaron moottoriradalla.
 
Mazda Kakkonen sai uuden ilmeen ja uudet moottorit. Teknavin testikuski Risto Virtanen selvittää, miten uusi pikku-Mazda selviytyy ajotestistä.
 
Teknavin yhdeksäs kausi esitetään keskiviikkoisin klo 22.45 MTV3-kanavalla. Pikauusinnat MTV3:lla torstain ja sunnuntain myöhäisilloissa sekä Subilla lauantaisin klo 11.00. Ohjelma on katsottavissa myös Katsomosta.