Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Harvojen herkkua: Bentley-luksuskatumaasturi sai oman Apple Watch -sovelluksen

Luksusautonvalmistaja Bentley on yllättäen julkaissut uuden sovelluksen Apple Watchille. Sovelluksella voi hallita oman Bentleynsä eri toimintoja.

Bentleyn Apple Watch -sovellus toimii nyt sen uuden Bentayga-katumaasturin kanssa. Sovellus on tarkoitettu ensisijaisesti autossa matkustaville, ei sitä ajavalle kuljettajalle, ja mahdollistaa auton eri toimintojen käytön sekä ohjauksen.

Bentleyn kellosovelluksen kautta voi muun muassa säätää istuimia ja niiden hierontatoimintoja, lämmitystä tai ilmanvaihtoa sekä tarkkailla muun muassa kulkunopeutta, kuljettua matkaa sekä lämpötilaa ulkona.

”Bentayga on teknologisesti edistynyt ja yhdistää sen luksukseen tavalla, jonka vain Bentley voi saavuttaa. Tämä uusi yhdistyminen Apple Watchiin on jälleen esimerkki, kuinka jatkuvasti innovoimme parantaaksemme asiakaskokemusta”, kehuu uutta avausta Bentleyn elektronisen puolen johtaja Dan Whittaker.

Apple Watch yhdistyy Bentleyhin luonnollisesti Bluetooth-yhteydellä ja sovellus otetaan käyttöön auton kosketusnäytöllisen järjestelmän kautta.

Sovellus tulee asennettavaksi App Storesta.

Bentleyn Bentayga-katumaasturi