Ferrari-ajelulla Kimi Räikkösen kanssa: "En ole ikinä ollut autofanaatikko"

Teknavin uuden tv-kauden viidennessä jaksossa (ma 16.10. klo 22.35 MTV3) selviää, minkälainen kuski Kimi Räikkönen on radan ulkopuolella.

Teknavin tv-ohjelmassa on vuosien varrella saatu ihastella useiden huippukuskien ajosuorituksia. Lista täydentyy erittäin kovalla kotimaisella nimellä, kun vieraaksi saapuu Ferrarin F1-tähti Kimi Räikkönen.

– En ole ikinä ollut autofanaatikko. Ajan vapaa-ajalla vaan sen, mitä tarvii, Räikkönen kertoo Ferrari-ajelun lomassa Teknavin toimittajalle Mia Pelttarille.

Räikkönen arvostaa siviiliautossa nykyisin eniten turvallisuutta ja mukavuutta. Muuten maailmanmestarin vaatimukset omalle autolle ovat kovin arkipäiväisiä.

– Automaatti on kiva ja vakionopeudensäädin, jos ajaa pidempää matkaa. Töissä saa ihan tarpeeksi väännellä kahvoja ja vaihtaa vaihteita, Räikkönen naurahtaa.

Kesken ajelun kaksikon huomion vie hetkeksi innokas paparazzi, joka seuraa tiiviisti Räikkösen ajamaa Ferraria.

– Siihen se tuli ottamaan kuvia. Luuleekohan se, että sitä ei ole tähän mennessä huomattu? Se on varmaan joku suhdesoppa, Räikkönen nauraa.

Kimi paljastaa ajelun aikana myös oman yllättävän kulkupelinsä ja antaa hyviä vinkkejä Formula 1 -urasta haaveileville nuorille kuskeille.

Kuvat ja video: Teknavi

Teknavin 14. tuotantokauden viides jakso esitetään ma 16.10. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat la 21.10. klo 18.00 ja su 22.10. klo 11.30 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.