Hondan uusi superauto sykähdyttää suorituskyvyllään

Honda on tehnyt näyttävän paluun superautojen pariin täysin uudella NSX:llä. Auto teki vaikutuksen myös Teknavin vauhtikaksikkoon Portugalissa.

Honda NSX on legenda, ja tästä syystä se sopii erinomaisesti myös Dr. Alénin testiin. Teknavi pääsikin ensimmäisten suomalaisten joukossa tutustumaan täysin uuteen NSX:ään Portugalissa, ja tästä saadaan ensimmäiset maistiaiset 28.9. alkavalla Teknavin 12. tuotantokaudella

Honda on pakannut autoon täyteen uusinta hybriditekniikkaa. Tuplaturboilla vauhditetun V6-moottorin apureina toimivat kaikkiaan kolme sähkömoottoria. Kokonaistehoa autosta puristetaan 581 hevosvoimaa ja vääntöä on tarjolla kunnioitusta herättävät 698 newtonmetriä. Näiden lukemien saattelemana auto ampaisee satasen nopeuteen alle 3 sekunnissa ja huippunopeutta kelataan yli 300 km/h.

Televisiossa nähtävien NSX-koeajojen lisäksi Teknavi on tutustunut mielenkiintoiseen autoon myös aiemmin. Alapuolelta löydät linkit kattaviin juttuihin.

Tervetuloa takaisin, super-Honda
Koeajo: Honda palaa tulevaisuuteen uudella NSX:llä – Audi R8, Nissan GT-R ja Porsche 911 Turbo vapisevat
Hyväntekeväisyydellä on voimaa – superautosta maksettiin lähes kymmenkertainen hinta

Teknavin 12. tuotantokausi esitetään 28.9. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.45 ja uusintaesitys lauantaisin MTV3:lla klo 18.30. Lue lisää täältä.