Instagramin yksityisviesteihin uusi mahdollisuus: voit valita kuinka viesti on katseltavissa

Instagram jatkaa taistoaan Snapchatin kanssa, ja seuraava lisäys sovellukseen tulee yksityisviesteihin. TechCrunch uutisoi, että jatkossa käyttäjät saavat enemmän vaikutusvaltaa siihen, millä tavalla yksityisviestit ovat katseltavissa.

Vastaisuudessa Instagram Direct -ominaisuutta käyttäessä voi päättää, haluaako viestin olevan katseltavissa kerran, tietyn ajan vai pysyvästi. Uudistusten myötä Instagram toivoo käyttäjien jakavan vastaisuudessa entistä yksityisempää sisältöä Instagram Directin avulla, joka helpottuu nyt, kun viestin saa poistumaan heti yhden katselukerran jälkeen niin haluttaessa.

Instagram Direct -ominaisuus on tähän asti mahdollistanut median jakamisen yksityisesti vain sillä tavalla, että kuvat ja videot ovat katseltavissa hetken, ennen kuin ne katoavat. Tämä on tuttua Snapchatista, joka niin ikään poistaa yksityisesti jaetut kuvat lopullisesti tietyn ajan kuluttua.

Instagram alkoi jakaa uusinta päivitystään tammikuun aikana. Uudet ominaisuudet tulevat saataville pikkuhiljaa, niin Android- kuin iOS-laitteilla.