Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Videolla: Nokia 3310 ja Samsung-huippupuhelin pudotettiin dronesta – tämä oli lopputulos

Särkymättömänä tunnetun Nokia 3310:n altistaminen mitä moninaisimmille vaaroille on monien YouTube-tähtien suosimaa ajanvietettä. Venäläinen Rozetked-kanava on nyt keksinyt pudottaa Nokia 3310:n ja Galaxy S10+:n valokuvauskopterista, ja tulokset saattavat yllättää.

Nokia 3310 ja keraaminen Samsung Galaxy S10+ nostettiin kopterilla sadan metrin korkeuteen, josta ne yksi kerrallaan pudotettiin asfaltille. Nokia 3310:n nestekidenäyttö kärsi pudotuksesta niin, ettei puhelimen käyttö enää jälkikäteen onnistunut. Hieman yllättäen Galaxy S10+ kuitenkin selvisi koettelemuksista lähes vahingoittumattomana. Syvistä naarmuista huolimatta puhelimen käyttö onnistui, ja myös kosketusnäyttö toimi tavanomaisesti.

Galaxy S10+:n mainiota onnistumista testissä selittää sen keraaminen rakenne. Tavallinen, lasista ja alumiinista valmistettu puhelin tuskin olisi selvinnyt pudotuksesta yhtä hyvin, mutta rakenteensa ansiosta keraaminen rakenne mahdollistaa paremman kestävyyden korkealta pudotettaessa.

Keraaminen Galaxy S10+ voitti tämän erän, mutta yksi asia on varma. Särkymättömänäkin pidetty Nokia 3310 joutuu myös tulevaisuudessa mitä kekseliäimpiin kokeisiin.

Koko venäjänkielisen testin voit katsoa alta.