Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi Huawei Y6s -älypuhelinmalli myyntiin Suomessa

Huawei tuo Suomessa myyntiin uuden edullisen hintaluokan Y6s-älypuhelinmallin tänään 10. helmikuuta.

Huawei Y6s:n suositushinta on 169 euroa, (3 + 32 Gt). Puhelin on saatavilla kahdessa eri värissä: sinisenä (Orchid Blue) ja mustana (Starry Black).

Huawei Y6s.
Huawei Y6s.

Huawei Y6s on varustettu 6,09 tuuman IPS LCD -näytöllä 19,5:9-kuvasuhteella ja pyöreän muotoisella, pienikokoisella lovella näytön yläreunassa etukameralle. Näytön tarkkuus on 1560×720 pikseliä.

Sormenjälkilukija puhelimessa on sijoitettu taakse.

Huawei Y6s:n värivaihtoehdot.
Huawei Y6s:n värivaihtoehdot.

Huawei Y6s:stä löytyvän yhden takakameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja aukon koko f/1,8. Etukamera on tarkkuudeltaan puolestaan 8 megapikseliä aukon koon ollessa f/2,0.

Sisuksissa Huawei Y6s:ssa on MediaTekin kahdeksanytiminen Helio P35 MT6765 -järjestelmäpiiri (4x 2,3 GHz ARM Cortex-A53 + 4x 1,8 GHz ARM Cortex-A53), 3 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 32 gigatavua tallennusmuistia. Tallennusmuisti on laajennettavissa microSD-muistikorttipaikalla, joka on erillinen kahdesta SIM-korttipaikasta. Akun kapasiteetti on 3 020 milliampeerituntia. Latausliitäntä on vanhaa Micro-USB-mallia, ja lisäksi tarjolla on erillinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Käyttöjärjestelmäversiona on Android 9 Pie osana EMUI 9.1 -ohjelmistoa, jossa on mukana myös Googlen palvelut.

Huawei nostaa esiin Y6s:stä sen SuperSound-teknologian, jonka ansiosta puhelimen kaiuttimen äänenvoimakkuus nousee Huawein mukaan jopa 6 desibelillä ja kaksinkertaistaa äänenpainetason.

Teknisesti Huawei Y6s vastaa Huawein toisen brändin Honorin Suomessa jo aiemmin myynnissä ollutta Honor 8A -puhelinmallia. Se onkin hintansa puolesta huomattavasti järkevämpi ostos – samalla tekniikalla varustetun puhelimen saa kaupasta jo alle 100 eurolla verrattuna Huawei Y6s:ään, jonka hinta on toistaiseksi lähemmäs 150 euroa.