OnePlus avasi korjaus- ja palvelukeskuksen Helsingin Kamppiin

OnePlus on avannut tänään ensimmäisen palvelukeskuksensa Helsingin keskustaan. Keskuksessa voi korjauttaa puhelimensa sekä tutustua uusimpiin OnePlus-laitteisiin.

OnePlus Exclusive Service Center sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Pohjoinen Rautatiekatu 25. Keskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–19 ja lauantaisin klo 10–18.

Helsinki on ensimmäinen kaupunki Euroopassa, jonne Exclusive Service Center -nimeä kantava korjaus- ja palvelukeskus perustetaan. Aiemmin niitä on ollut Intiassa ja Kiinassa.

Suomi valikoitui keskuksen sijainniksi muun muassa siksi, että se on ollut vahva OnePlus-markkina jo usean vuoden ajan. Kolme vuotta sitten Suomi sai ensimmäisenä maana maailmassa OnePlus-puhelimet myyntiin operaattorikumppanille.

”Yhteisömme Suomessa on ainutlaatuinen, ja haluamme tarjota faneillemme vain parasta. Exclusive Service Center vie asiakaspalvelukokemuksemme uudelle tasolle ja on osa brändimme laajentumista Suomessa”, kertoo OnePlussan maajohtaja Tuomas Lampén.

OnePlussan korjaus- ja palvelukeskuksessa korjataan sekä ohjelmistoon että laitteistoon liittyviä ongelmia. Keskus ottaa vastaan OnePlus 3 ja sitä uudempia OnePlus-malleja.

Puhelimen toimitus korjattavaksi onnistuu joko viemällä puhelimen Helsingin Kampissa sijaitsevaan palvelukeskukseen tai postittamalla. Suurin osa paikan päällä tehtävistä korjauksista valmistuu kahdessa tunnissa. Postitse toimitettujen puhelinten korjausaika on noin seitsemän kalenteripäivää laitteen postituspäivästä alkaen korjatun laitteen vastaanottamiseen.

Alkuvaiheessa postitusalue kattaa vain Suomen, mutta myöhemmin se laajentuu Baltiaan ja muihin Pohjoismaihin. Palvelukeskukseen voi itse viedä korjattavaksi mistä tahansa maasta ostetun OnePlus-puhelimen.

Suomessa OnePlus-puhelimia myyvät Elisa, Telia, DNA, Verkkokauppa.com ja Jimm’s. Uusi palvelukeskus laajentaa asiakaspalvelua. Jälleenmyyjältä ostetun puhelimen voi edelleen korjauttaa myös toimittamalla puhelimen jälleenmyyjälle.

Palveluiden hintoihin voi tutustua OnePlus-verkkosivuilla. OnePlus-puhelimiin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä OnePlusin asiakaspalveluun.