Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawei Watch GT 2 -älykello tuli myyntiin Suomessa

Huawei on tuonut myyntiin Suomessa tänään maanantaina 21. lokakuuta uudet syyskuussa julkistetut Huawei Watch GT 2 -älykellonsa.

Kaksi kokoversiota Watch GT 2:sta eroavat tyyliltään melko paljon toisistaan. 46 millimetrin mallin suositushinta Suomessa on 249 euroa, 42 millimetrin nahkarannekkeisen mallin 229 euroa ja 42 millimetrin ruusukullan värisen metallirannekkeisen mallin 279 euroa. Myyntiin tulee myös kahdeksan erilaista rannekevaihtoehtoa.

Hyvä akunkesto säilyy yhtenä kohokohtana myös uusissa Huawei Watch GT 2 -kelloissa.

Huawei Watch GT 2, 42 mm.
Huawei Watch GT 2, 42 mm.
Huawei Watch GT 2, 46 mm.
Huawei Watch GT 2, 46 mm.

Päivittäisessä käytössä Huawei Watch GT 2 -älykellon kookkaampi 46 millimetrin malli toimii yhdellä latauksella jopa kahden viikon ajan, kun käytössä on älykäs sykkeenseuranta, ilmoitukset, unenseuranta sekä viikkotasolla enintään 30 minuuttia Bluetooth-puheluita, 30 minuuttia musiikintoistoa ja 90 minuuttia urheilutoimintoja.

Pienempi Huawei Watch GT 2:n 42 millimetrin malli toimii samoin yhtäjaksoisesti jopa viikon ajan. Molempien kokojen osalta akunkesto on parantunut myös GPS-paikannuksen kanssa: 46 millimetrin malli yltää 30 tunnin akunkestoon ja 42 millimetrin malli jopa 15 tunnin akunkestoon.

Uutta Huawei Watch GT 2:n designissa on näytön kaareva 3D-lasipinta.

Huawei Watch GT 2 -älykellon 46 millimetrin mallissa on 1,39 tuuman AMOLED HD -kosketusnäyttö 454×454 pikselin tarkkuudella 42 millimetrin mallin näytön koko on 1,2 tuumaa ja tarkkuus 390×390 pikseliä.

Huawei Watch GT 2 -kellot on varustettu Huawein itse kehittämällä uudella Kirin A1 -piirillä, joka ensiesiteltiin syyskuun alussa täyslangattomien FreeBuds 3 -kuulokkeiden kanssa. Kirin A1:ssä yhdistyy edistyksellinen Bluetooth-prosessointiyksikkö, tehokas ääniprosessori ja erillinen virrankulutusta säätelevä prosessori, joka käyttää ARM Cortex-M7 -piiriä saavuttaakseen äärimmäisen matalan 10 mikroampeerin megahertsikohtaisen virrankulutuksen, mikä on Huawein mukaan merkittävästi toimialan keskiarvoa 30 mikroampeeria alempi.

Uudet Huawei Watch GT 2 -kellot sisältävät myös aiempaa enemmän monipuolisia urheilutoimintoja, 46 millimetrin malli mahdollistaa nyt Bluetooth-puhelut sisältämänsä kaiuttimen ja mikrofonin kautta jopa 150 metrin etäisyydellä älypuhelimesta sekä musiikkitoiston. Kelloon voi tallentaa jopa 500 musiikkikappaletta.

Huawei Watch GT 2:ta voidaan käyttää paritettuna joko Android- tai iPhone-puhelinten kanssa.

Aktiivisuuden ja harjoitusten seuranta edelleen keskiössä

”Huawei Watch GT 2 on konkreettinen esimerkki tyylikkäästä, puettavasta älyteknologiasta, joka auttaa meitä parantamaan elämänlaatuamme. Älykellon tarjoama tieto auttaa meitä kiinnittämään huomiota hyvinvoinnin kannalta keskeisiin tekijöihin, muun muassa unenseuranta ja palautuminen, stressin- ja paineenhallinta, urheilu- ja liikuntasuoritusten seuranta ja kehittyminen”, sanoo Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala.

Huawei on kehittänyt Watch GT 2:ssa eteenpäin myös sen aktiivisuuden ja harjoitusten seurannan toimintoja. Kello jatkaa yhä myös Huawein ja suomalaisen sykeanalyysiin erikoistuneen Firstbeatin yhteistyötä.

Huawei Watch GT 2 tukee jopa 15 eri lajin seurantaa, mukaan lukien seitsemän ulkourheilulajia (juoksu, kävely, vaellus, polkujuoksu, polkupyöräily, avovesiuinti ja triathlon) ja seitsemää sisäurheilulajia (kävely, juoksu, kuntopyöräily, uinti, vapaa harjoittelu, cross trainer -harjoittelu ja soutu). Näille 14 urheilulajille on saatavilla kattavat seurantatoiminnot, jotka tuottavat noin 190 erilaista tietuetta.

Huawei Watch GT 2 on myös vedenkestävä 50 metriin saakka. Alkuperäisen Huawei Watch GT:n tavoin uusikin kello voi toimia käyttäjän henkilökohtaisena kuntovalmentajana – se tarjoaa eri lajeille harjoittelua edeltävän analyysin, tiedonkeruun ja analyysin harjoituksen aikana ja suoritukseen liittyviä neuvoja harjoituksen jälkeen.

Harjoitustilan ollessa pois käytöstä, käyttäjä saa Huawei Watch GT 2:ssa automaattisesti ilmoituksen, jos sydämen syke on yli 100 tai alle 50 lyöntiä minuutissa yhtäjaksoisesti 10 minuutin ajan. Tallennettuja terveystietoja voi tarkastella myös Huawei Urheilu ja Terveys -sovelluksissa.

Mukana on edelleen myös katavat uniseurannan ja stressitason mittaamisen toiminnot.

Huawei Watch GT 2, 42 mm.
Huawei Watch GT 2, 42 mm.
Huawei Watch GT 2, 46 mm.
Huawei Watch GT 2, 46 mm.
Huawei Watch GT 2, 42 mm.
Huawei Watch GT 2, 42 mm.