Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Honor MagicWatch 2 -älykello ja Magic Earbuds -kuulokkeet saavat uusia ominaisuuksia ohjelmistopäivityksillä

Honor MagicWatch 2 -älykello ja Honor Magic Earbuds -kuulokkeet päivittyvät uusilla ominaisuuksilla.

Uusi Honor MagicWatch 2 -päivitys tuo Honorin älykelloon 85 uutta urheilutilaa, jotka sisältävät entistäkin tarkempia seurantaominaisuuksia.

Yhteensä MagicWatch 2 -älykello tarjoaa päivityksen jälkeen 100 urheilutilaa eri lajeille – muun muassa 26 fitness-tilaa, 18 vapaa-ajan harrastusta, 19 pallopeliä, 9 vesiurheilulajia, 6 talviurheilulajia ja 8 extremeurheilulajia. Älykellon teknologian taustalla on Firstbeat, sykeanalytiikkaan keskittynyt suomalainen yritys.

”On hienoa, että lajikohtaiset seurantaominaisuudet ovat lisääntyneet näin runsaasti, se laajentaa myös käyttäjäkuntaa entisestään. Tässä päivityksessä on huomioitu muun muassa suomalaisille rakkaat lajit, hiihto ja golf”, kuvailee Honorin Suomen myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.

”Älykellomme uudet omaisuudet on suunniteltu kaikenlaisille liikkujille: eri lajeille on omat treeniohjelmat, jolloin saatava data on myös tarkempaa. Kun tuote palvelee kuluttajia entistäkin paremmin ja täsmällisemmin, myös sen elinkaari kasvaa ja tuote kestää pitkään”, kertoo Honorin Suomen markkinointipäällikkö Suvi Surenkin.

MagicWatch 2 on saatavilla kahtena eri kokoversiona 179 ja 199 euron suositushinnoilla.

Lue tästä aiempi arvostelumme Honor MagicWatch 2:sta!

Honorin aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustetut Magic Earbuds -kuulokkeet puolestaan saavat päivityksenä uuden läpikuuluvuustilan.

Uuden toiminnon avulla myös puhujan oma ääni kuuluu kuulokkeista selkeämmin, jolloin keskustelu on miellyttävämpää. Läpikuuluvuustilassa kuulee helpommin myös ympäristön äänet, mikä tekee liikkumisesta turvallista.

Päivityksen jälkeen Magic Earbuds -kuulokkeissa on kolme käyttötilaa: normaali, aktiivinen taustamelun vaimennus ja uusi läpikuuluvuustila. Kolmen eri tilan välillä helposti ja nopeasti painamalla kuulokkeita pitkään.

Kuulokkeet ovat myynnissä 129 euron suositushinnalla.

Lue tästä aiempi arvostelumme Honor Magic Earbudseista!

Honor Magic Earbuds -kuulokkeiden värivaihtoehdot.
Honor Magic Earbuds -kuulokkeiden värivaihtoehdot.