Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Honor julkaisi näkörajoitteisten elämää ja puhelimen käyttöä helpottavan PocketVision-sovelluksen

Honor on julkaissut uuden PocketVision-sovelluksen, joka on suunniteltu helpottamaan näkörajoitteisten matkapuhelimen käyttöä. Honor julkisti sovelluksen Berliinissä järjestettävien IFA-messujen yhteydessä.

PocketVision -sovellus helpottaa puhelimen valikon, erilaisten asiakirjojen ja muun tekstin tulkitsemista. Tekstistä puheeksi -tila auttaa nopeasti ja tarkasti muuntamaan kuvat tekstiksi ja tekstin puheeksi. Zoom-In-tila helpottaa tekstin suurentamista äänenvoimakkuusnäppäimellä puhelimen jopa 48 megapikselin kameraa ja 8 megapikselin telekameraa hyödyntäen. Negatiivinen kuva -tila tarjoaa valikoiman värisuodattimia tekstin selkiyttämiseksi ja näin parantaa painettujen materiaalien kontrastia niille, joiden on vaikeaa erottaa tiettyjä värejä.

”Toivomme, että PocketVision -sovelluksen myötä pystymme omalta osaltamme tarjoamaan parempia lukukokemuksia näkörajoitteisille ympäri maailmaa samalla parantaen heidän toimintaedellytyksiään digitaalisessa ympäristössä”, Honor-pomo George Zhao kertoo.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Honor-puhelimiin ja toistaiseksi se on käytettävissä kuudella eri kielellä: englanti, espanja, portugali, saksa, italia ja kiina.

Honor kehitti sovelluksen yhdessä kansainvälisen näkörajoitteisten edustusjärjestön The Royal National Institute of Blind Peoplen (RNIB) sekä näkörajoitteisia helpottavia palveluita rakentavan ohjelmistokehittäjä Eyecomingin kanssa.

PocketVision-sovellus on saatavilla AppGallery-sovelluskaupan kautta.