Canon julkaisi kaksi uutta MAXIFY-sarjan mustetankillista tulostinta: Edullista tulostustusta kotiin tai pikkutoimistoon

Canonin Maxify-sarjan GX6050- ja GX7050-tulostimet on suunniteltu pieniin toimistoihin ja yhteiskäyttöisiin työtiloihin.

Molemmat uudet Maxify-sarjan tulostimet toimivat monitoimilaitteina ja sisältävät tulostuksen lisäksi kopiointi- ja skannaustoiminnot. Canonin MegaTank-sarjan tulostimet käyttävät mustetta täyttösäiliöistä ja kerralla ostetut musteet riittävät siksi pitkäksi aikaa. Yhdet väripullot riittävät valmistajan mukaan 14 000 väritulosteeseen. Säästeliäässä tilassa tulostin pärjää mustetankeilla 21 000 tulosteen verran.

Täytettävien mustesäiliöiden lisäksi tulostimien ylläpitoa helpottaa käyttäjän vaihdettavissa oleva huoltokasetti. Paperia mahtuu tulostimeen kerralla 600 arkkia, joten turhaa ylläpitoa on pyritty karsimaan. Tulostustahti on 24 tuumaa minuuttiin.

Kahden eri numerosarjan välille tulee merkittävin ero Fax-toiminnosta, joka puuttuu 6000-sarjalaisesta. Laitteet saa asennettua yhteiskäyttöä varten ethernet-yhteydellä tai langattoman verkon kautta. Mobiililaitteelta on mahdollista tulostaa Canonin omalla Print-toiminnolla.

Suositushinnat:

Pikkutoimistojen tai kotikäyttöön tarkoitettujen Maxify-tulostimien lisäksi Canon julkaisi kovempaan käyttöön ajateltuun i-Sensys -sarjaan yhden uuden mallin.

Parhaimmillaan 38 sivua minuutissa tulostava i-Sensys MF832Cdw monitoimilaite on sekin suunniteltu hieman pienempiin toimistoihin ja suoraan omistuskäyttöön tulostussopimuksen sijaan. Hinta on pidetty alle tuhannessa eurossa ja käyttäjä pystyy hoitamaan suuren osan tyypillisestä ylläpidosta.

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät Facebookista, InstagramistaTwitteristä ja YouTubesta.

Lue myös:
Canon esitteli sisällöntuottajille suunnatun EOS M50 Mark II -kameran
Canon Power Shot Zoom: Nätimpiä luontokuvia zoomilla
Pikatestissä Canonin uudet peilittömät järkkärit – helppoa ja laadukasta kuvaamista
Epson EcoTank – säästeliäs tulostin kotiin tai konttorille