Canon esitteli sisällöntuottajille suunnatun EOS M50 Mark II -kameran

Canonin EOS M50 Mark II on helppokäyttöiseksi suunniteltu peilitön kamera, joka on suunniteltu yhtälailla videokuvaukseen kuin valokuvaukseen.

EOS M50 Mark II:n tärkeitä ominaisuuksia on helppo liitettävyys eri laitteisiin. Suora WiFi-yhteys, Bluetooth ja puhdas HDMI tekevät kameran yhdistämisestä mobiililaitteisiin tai tietokoneeseen helppoa. Videotyöskentelyä helpottaa mikrofoniliitäntä.

WiFi-yhteys antaa myös mahdollisuuden lähettää suoraan striimiä YouTubeen. Kamera toimii myös Canonin oman EOS Webcam Utility -ohelmiston kanssa helposti webbikamerana.

KAmerassa on 24,1 megapixelin APS-C -kenno ja Digic 8 -kuvaprosessori. Videokuvauksessa tarjolla on mahdollisuus 60 kuvan sekuntinopeudella FullHD-videoon, 4K-videokuvaus ja mobiiliympäristöihin sopivan pystyvideon kuvaus.

Kameraan sopivat EF-M- ja sovittimen kanssa myös EF- ja EF-S -objektiivit. Pelkän rungon suositushinta on 640 euroa ja EF-M 15-45mm IS STM -objektiivin sisältävä paketti maksaa 769 euroa. Kamera tulee myyntiin maaliskuun lopussa.

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät Facebookista, InstagramistaTwitteristä ja YouTubesta.

Lue myös:
Canon Power Shot Zoom: Nätimpiä luontokuvia zoomilla
Pikatestissä Canonin uudet peilittömät järkkärit – helppoa ja laadukasta kuvaamista
Epson EcoTank – säästeliäs tulostin kotiin tai konttorille