Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Apple julkisti uuden MacBook Airin – uusittu näppäimistö ja sisäinen tekniikka

Apple on julkistanut uuden MacBook Air -tietokoneensa. Läppärissä on uusittu sekä näppäimistö että sisäinen tekniikka.

Uusi MacBook Air sisältää 13,3 tuuman Retina-näytön 2650 x 1600 pikselin tarkkuudella, 16:10-kuvasuhteella ja True Tone -teknologialla. Tallennusmuistia on nyt saatavilla tuplasti enemmän kuin ennen, vakiona joko 256 tai 512 gigatavua, haluttaessa jopa 2 teratavua. RAM-käyttömuistia on 8 gigatavua (LDDPR4X).

Myös näppäimistö on uusittu. Uusi MacBook Air sisältää 16 tuuman MacBook Prossa jo nähdyn Magic Keyboard -näppäimistön, jonka saksimekanismi tekee Applen mukaan kirjoittamisesta miellyttävämpää. Mekanismi antaa näppäinten liikkua noin millimetrin verran, joten kirjoitustuntuman luvataan olevan tarkka ja terävä.

Uuden MacBook Airin värivaihtoehdot.
Uuden MacBook Airin värivaihtoehdot.

Uusi MacBook Air on varustettu kymmenennen sukupolven Intel-suorittimella, joko Core i3:lla tai Core i5:llä sekä 1,1 gigahertsin kellotaajuudella. Läppärissä on myös tuttu Force Touch -kosketuslevy ja sormenjälkilukija Touch ID -kirjautumista varten.

Applen uusi MacBook Air 13,3 tuuman näytöllä on nyt tilattavissa Applen verkkokaupasta. Värivaihtoehtoja on kolme: kulta, hopea ja tähtiharmaa. Uutuuden hinnat alkavat 1 229 eurosta ja toimitusajaksi on kerrottu 1-2 viikkoa.

Uuden MacBook Airin hinnat ja tekniset ominaisuudet.
Uuden MacBook Airin hinnat ja tekniset ominaisuudet.