EcoFlow DELTA -latausasemia lisää markkinoille

EcoFlow DELTA -latausasemien valikoima kasvoi Mini-, Max- ja Pro-malleilla. Valmistajan nimellä on saatavilla myös aurinkopaneeleja.

EcoFlow-latausasemien valmistaja odottaa tuotteiden kysynnälle kovaa kasvua lähivuosina. Sen myötä EcoFlown valikoima kasvaa uusilla malleilla. DELTA-sarjan asemat ovat valikoimassa hieman suuritehoisempia ja kookkaampia.

EcoFlow Delta Mini tarjoaa 882 wattitunnin akkukapasiteetin. Virtaa saa ulos 1400 watin jatkuvalla ja 1800 watin hetkellisellä sähkönsyötöllä. Asemassa on kaksi SUKO-pistoketta, kaksi USB-A -liitäntää, USB-A -pikalatausliitäntä, USB-C, kaksi DC5521-liitäntää ja 12 voltin pistorasia. Kokonaisuus painaa 10,7 kilogrammaa.

Käyttökohteista mainitaan esimerkkeinä mökkeily, veneily, kuvausmatkat tai telttailu. Eli sellaiset kohteet, joissa on tarvetta useiden laitteiden lataukselle. Kapasiteettia on tarpeeksi myös valaisimien, pienempien jääkaappien, televisioiden, tietokoneen, keittiön pienlaitteiden tai sähkötyökalujen käyttöön.

DELTA Mini -malli tulee myyntiin lokakuussa 1099 euron suositushinnalla.

EcoFlow DELTA Max on järeämpi ja kookkaampi vaihtoehto 2400 watin jatkuvalla ja 4600 watin hetkellisellä sähkösyötöllä. Isomman latausaseman kapasiteetti on 2016 wattituntia tai jopa 6048 wattituntia, jos siihen liitetään kaksi DELTA Max -lisäakkua.

Tällainen järeämpi paketti painaa ilman lisäakkuja 21,5 kilogrammaa ja sisältää yhteensä 13 eri liitäntää. Valmistajan mukaan tämä laite sopii korvaamaan aggrekaatin esimerkiksi työmailla, mökeillä, autotallissa, veneillessä ja asuntovauillessa.

DELTA Max tulee saataville lokakuussa 2199 euron suositushinnalla.

Lue myös: Testi: EcoFlow River Max 600: Näppärästi virtaa leirintään, veneilyyn tai sähköttömälle mökille

Tehokkain ja kookkain DELTA-valikoiman malli on EcoFlow DELTA Pro. Virransyötölle on kapasiteettia jatkuvassa käytössä 3600 wattia ja hetkellinen kapasiteetti on 7200 wattia. Ulkostuloliitäntöjä on 14 ja akkukapasiteettia oletuksena 3600 wattituntia.

Lisäakuilla on mahdollista nostaa kapasiteetti 25 000 wattituntiin saakka. Näin kookas akku voi riittää jo kotitalouden sähkötarpeisiin. DELTA Pro painaa peruskonfiguraatiossa 45 kilogrammaa ja sisältää pyörät liikuttelua varten.

DELTA Pro -mallin suositushinta on 3799 euroa.

EcoFlow tuo myyntiin myös omat aurinkopaneelit. Virta-asemissa on standardit liitännät aurinkopaneeleille niiden lataamiseen. Aurinkopaneelit ovat EcoFlow 160W ja EcoFlow 400W.

Molemmat ovat kokoontaittuvia ja säänkestäviä malleja, joilla on tuuliseen säähän sopiva jalustarakenne. Sähköntuoton hyötysuhteeksi kerrotaan 22 prosenttia ja teho on mallista riippuen 160 tai 400 wattia. Aurinkopaneelien suositushinnat ovat 399 ja 1099 euroa.

Kuvat: EcoFlow

Lue myös:
Testi: EcoFlow River Max 600: Näppärästi virtaa leirintään, veneilyyn tai sähköttömälle mökille
Uu
tuuksia kesäksi: Lenovon taittuva kannettava ThinkPad X1 Fold ja edullista A3-tulostusta täyttömusteilla
Tulossa testiin: EcoFlow River Max 600W virta-asema
CES 2021: AMD esitteli uudet suorittimet kannettaviin
CES 2021: Intel esitteli uusien mobiiliprosessoriensa suorituskykyä: Suunnitelmissa uudenlaiset ultrakevyet pelikannettavat
Lenovo julkisti IdeaPad 5G -läppärin, P11-tabletin ja muita uutuuksia
Lenovo julkaisi ensimmäisen taittuvan kannettavan: Thinkpad X1 Fold
Testi: Lenovo Thinkpad T15G Gen1: Tehokannettava töihin ja vapaalle

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät
FacebookistaInstagramistaTwitteristä ja YouTubesta