Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Moottoriurheilulaji, joka saa Markku Aleninkin hämmästymään – ”Mitä täällä tapahtuu?”

Teknavin 12. kauden 5. jaksossa (uusinta la 29.10. klo 22.45 MTV3) testataan uusi Kia Niro, tutustutaan 360-kuvaukseen sekä erikoiseen moottoriurheilulajiin nimeltä kuorma-autotrial. Vieraskuskin paikalle istahtaa suosittu radiojuontaja Juha Perälä.

Teknavin koeajaja Markku Alén on nähnyt pitkällä moottoriurheilu-urallaan lähdes kaiken, mutta vielä tänä kesänä löytyi laji, joka on rallilegendalle täysin vieras. Illan jaksossa Alén tutustuu toimittaja Marko Terva-ahon kanssa Saksassa erikoiseen kuorma-autotrialiin.

– Nyt mä Markku tippunut kärryiltä, että mitä täällä oikein tapahtuu, Terva-aho puhisee 8-pyöräisen ja yli 12 000 kiloa painavan MANin kisakuorma-auton keikkuessa kallellaan soramontun harjalla.

– Täytyy kysyä, että, onko tossa mitään järkee, hei, Alén komppaa.

Risto Virtasen testissä on persoonallinen uutuushybridi. Kia Niro yhdistää crossover-tyylistä ulkonäköä taloudelliseen hybriditekniikkaan. Vastaavaa yhdistelmää ei löydy kilpailijoilta.

Juha Perälällä on erikoinen suhde autoihin. Suosittu radiojuontaja ajaa paljon ja monilla eri autoilla, mutta ei omista ainuttakaan. Teknavin juontaja Joanna Kuvaja hyppää jaksossa Perälän kyytiin ja selvittää, minkälainen automies ralleista räppäävästa radiojuontajasta paljastuu.

360-asteen kuvaus on yksi tämän vuoden mielenkiintoisimmista digitrendeistä. Pauli Reinikainen otti kokeiluun Samsungin uuden kameramallin ja selvitti, mitä etuja se tarjoaa perinteiseen videokuvaukseen verrattuna.

Teknavin 12. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.