Logitech esitteli langattoman MX Keys Mini -näppäimistön

Pienikokoisesta MX Keys Mini -näppäimistöstä on karsittu erillinen numeronäppäimistö pois, mutta näppäimet ovat täysikokoiset.

Logitech MX Keys Mini, hinta 109e (ovh.)

MX Keys Mini -näppäimistö on pienikokoinen langaton näppäimistö, joka toimii Windowsin, Mac-tietokoneiden, Linuxin, Chrome OS:n, iPadin ja Androidin kanssa. Näppäimistö yhdistyy Bluetoothila tai LogiBolt-vastaanottimen kautta. LogiBolt-vastaanotin tosin täytyy ostaa näppäimistölle erikseen.

Vaikka näppäimistö on kompakti, ovat sen näppäimet täysikokoiset ja ne on tehty Logitechin Perfect Stroke -muotoilulla. Muotoilu tarkoittaa sormenpään mukaista kuperaa pintaa, pyöristettyjä reunoja ja mattapinnoitusta. Erillistä numeronäppäimistöä lukuunottamatta näppäimistöstä löytyvät muut näppäimet normaaliin tapaan.

Näppämistön FN-näppäinkomentoihin on tuotu oma painike mikrofonin mykistykselle, sanelutoiminnon käynnistykselle ja emoji-näppäimistön aktivoinnille. Näppäimistö on taustavalaistu ja sen sensorit tunnistavat, kun käyttäjän kädet ovat lähellä näppäimistöä. Taustavalo aktivoituu tällöin. Taustavalon voimakkuus säätyy myös automaattisesti ympäristön valon mukaisesti.

Näppäimistö käyttää Bluetooth Low energy -tekniikkaa. Akkukestoa luvataan tämän kautta 10 päivää taustavalon kanssa tai jopa 5 kuukautta ilman taustavaloa. Bluetooth-yhteys onnistuu kolmeen laitteeseen samalla kertaa. Akku ladataan USB-C -liitäntään sopivalla johdolla. Mukana toimitetaan tätä varten USB-A-USB-C -kaapeli.

Värivaihtoehtoja näppäimistölle ovat Pale Gray, Rose ja Graphite. Näppäimistön kanssa on mahdollista käyttää Logi Options -hallintaohjelmaa. Suositushinta näppäimistölle on 109 euroa ja sille tarjotaan kahden vuoden takuu.

Lue myös:

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät
FacebookistaInstagramistaTwitteristä ja YouTubesta