Canon esittelee sisäänrakennetulla kameralla varustetun golfetäisyysmittarin

Canon esittelee näppärän ja edistyksellisen, golfaukseen suunnitellun PowerShot GOLF -laseretäisyysmittarin. Se on varustettu kameratoiminnolla, joka auttaa amatöörejä ja ammattilaisia parantamaan tulostaan.

Uusi tuote on Canonin ensiaskel golftarvikkeiden maailmaan. Sen etäisyysmittausominaisuudet yhdistyvät kuvantamistekniikkaan ihanteellisella tavalla. Erittäin kompaktilla PowerShot GOLF -etäisyysmittarilla pelaaja saa nopeasti tarkan etäisyyslukeman missä tahansa kentän osassa, ja sen helppokäyttöisen kameran avulla kierrosten dokumentointi sujuu vaivatta.

Tarkka lukema

PowerShot GOLF käytössä kentällä

PowerShot GOLF antaa tarkan lukeman nopeasti. Kun laite havaitsee useampia kohteita, sen tarkka laser ja lipuntunnistustoiminto tähtäävät lähimpään kohteeseen.

Tässä todella kompaktissa laitteessa on tarkka kuusikertaa suurentava optinen objektiivi ja erillinen digitaalinen zoom, joiden ansiosta golffarit voivat analysoida näkymää tarkemmin ja parantaa tasoitustaan niin uusilla kuin tutummillakin kentillä.

Kaksitoistakertaisen digitaalisen suurennuksen avulla pelaaja voi tarkastella lippuja, viheriöitä sekä bunkkereita ja muita keskeisiä esteitä lähemmin, mikä puolestaan auttaa muodostamaan optimaalisen strategian ja valitsemaan parhaiten tilanteeseen soveltuvan mailan.

Taskukokoinen ja tehokas

PowerShot GOLF golfpallojen vieressä


PowerShot GOLF on kevyt ja kompakti ja se kulkee kätevästi taskussa lyönniltä toiselle. Myös laitteen vedenkestävyys on sitä luokkaa (IPX4), että sen käyttö onnistuu sadepäivinäkin.

PowerShot GOLF on yksi markkinoiden kevyimmistä etäisyysmittareista, joten se soveltuu kaikenlaisiin golfaustilanteisiin. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu pitkäkestoinen akku, joka voidaan ladata näppärästi missä tahansa USB-C-liitännän kautta.

Apua mailan valintaan

PowerShot GOLFin tarkat etäisyyslukemat auttavat pelaajaa ottamaan kentän haltuun ja valitsemaan ihanteellisen mailan kuhunkin lyöntiin. Etäisyysmittarin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa kaltevuustoiminto (slope), joka voidaan tarvittaessa kytkeä pois päältä.

Slope-toiminto huomioi korkeuserot ja antaa siten kattavamman käsityksen kentästä. Se laskee ”plays like” -etäisyydet ja tarjoaa tietoa, joka auttaa käyttäjää valitsemaan kuhunkin tilanteeseen soveltuvan mailan. 

Kuvaa ja kehity 

Pelaajat voivat tallentaa kuvia ja videoita esimerkiksi tietyistä rei’istä siten, että etäisyystiedot näkyvät kuvassa. Tämän ominaisuuden ansiosta golffarit voivat pitää kirjaa eri kentistä ja jopa äänittää muistiinpanoja lyöntien myöhempää tarkastelua varten. 

Tilanteissa, joissa esiin nousee esimerkiksi sääntöihin liittyviä erimielisyyksiä, pallon sijainti tai esimerkiksi reitillä olevat esteet on mahdollista dokumentoida etäisyysmittarin kameralla. Kuvalliset todisteet voivat auttaa ratkaisemaan erimielisyyksiä ja pitämään pelin sopuisana.

Mittarin sisäänrakennetulla kameralla hetket kentillä saa tallennettua kuviksi ja videoiksi koulutuskäyttöön. Lisäksi niiden avulla pelaaja voi kehittää omaa peliään, seurata edistymistään tai esitellä voittoisaa lyöntiä sosiaalisessa mediassa.

Optiset ominaisuudet

PowerShot GOLF golfkentällä

Laadukas optiikka, tarkka elektroninen etsin ja kuvanvakautusteknologia takaavat, että kentästä saa vakaita, selkeitä ja yksityiskohtaisia otoksia.

Kuvavakautus parantaa mittaustarkkuutta – etenkin silloin, kun tarkennetaan kaukana oleviin kohteisiin, kuten lippuihin tai esteisiin.

Sääntöjen mukainen

On tärkeää, että PowerShot GOLF täyttää myös virallisten golfsääntöjen vaatimukset. Laite on helppo säätää turnaussääntöjen mukaiseksi, sillä sen slope-toiminto on mahdollista kytkeä pois päältä. Tällöin laitteessa vilkkuva sininen valo osoittaa kanssapelaajille, että laitteen käyttäjä pelaa reilua peliä.

Uuden Canon PowerShot GOLF -etäisyysmittarin myynti alkaa elokuussa 2024 ja sen svh. on 389 euroa.

LUE MYÖS

Polestar tuo kaksi uutta mallia -kovilla odotuksilla

Canon kehittää edistyksellistä EOS R1 -lippulaivamallia EOS R -kamerajärjestelmään

SEURAA TEKNAVIA SOSIAALISESSA MEDIASSA

Löydät meidät FacebookistaInstagramista ja YouTubesta.