Tänään tv:ssä: Paparazzi yllättää Kimi Räikkösen

Teknavin 14. tv-kauden viidettä jaksoa (ma 16.10. klo 22.35 MTV3) tähdittää Ferrarin F1-kuljettaja Kimi Räikkönen.

Suomen kansa tuntee Kimi Räikkösen F1-radoilta ja usein ytimekkään lyhyistä kommenteista. Nyt Ferrarin tähtikuljettaja Kimi Räikkönen nähdään Teknavin vieraana, ja hän paljastaa uusia asioita omista ajotottumuksistaan. Samaisen ajelun aikana kaksikko, Kimi Räikkönen ja Teknavin toimittaja Mia Pelttari, päätyivät paparazzin yllättämäksi.

– Siihen se tuli ottamaan kuvia. Luuleekohan se, että sitä ei ole tähän mennessä huomattu? Se on varmaan joku suhdesoppa, Räikkönen naurahtaa katsellessaan viereisen auton kuvaajaa.

Illan jaksossa nähdään myös tuttuun tapaan Risto Virtanen. Premier Parkissa testissä nähdään toisen sukupolven Subaru XV, joka viitoittaa japanilaisvalmistajan lähitulevaisuuden suuntaa. Nelivetoisuudestaan tunnetun valmistajan tuote viedään myös kestopinnoitteen ulkopuolelle.

Esineiden internetin myötä älytekniikkaa yleistyy myös kodeissa. Toimittajamme kävi tutustumassa älykotiin, jossa esimerkiksi kodin valaistus, lukitus ja kodinkoneet on liitetty verkkoon.

Teknavin 14. tuotantokauden viides jakso esitetään ma 16.10. klo 22.35. Uusinnat la 21.10. klo 18.00 ja su 22.10. klo 11.30 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.