Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Markku Alén ja maailman nopein auto

Keskiviikkona 11.3. klo 22.40 MTV3:lla käynnistyvä Teknavin 9. tuotantokausi tarjoaa 12 jaksoa hyödyllistä tietoa auto- ja elektroniikkamarkkinoiden mielenkiintoisimmista uutuuksista sekä ohjelmahistorian hurjimmat vauhtielämykset.

Viihteellinen tekniikkaohjelma Teknavi on pitänyt katsojat kartalla kovaa vauhtia muuttuvien elektroniikka- ja automaailman käänteissä jo neljän vuoden ajan. Vauhti on ollut hurjaa myös Teknavin koeajajan, rallilegenda Markku Alénin superautotesteissä, mutta kevään aikana mennään silti kovempaa kuin koskaan ennen. 

Kausi käynnistyy erikoisjaksolla Ranskasta maailman eksklusiivisimman autovalmistajan, Bugatin pääkallopaikalta. Alén ja toimittaja Marko Terva-aho selvittävät, miten syntyvät yli 400 kilometriä tunnissa kulkevat ja 2 miljoonaa euroa maksavat hyperautot. Jakso huipentuu koeajoon, missä selviää 1200-hevosvoimaisen Bugatti Veyronin hämmentävä suorituskyky. Tuloksena on sekä Alénin henkilökohtainen että Teknavin ohjelmahistorian uusi nopeusennätys. Kevään aikana vauhtikaksikko seikkailee myös Islannin jäätiköllä sekä San Marinossa, missä Alén taistelee rallin kulta-aikojen tunnelmissa kisan voitosta Lancia 037:n ratissa. 

​

Kauden käynnistävän erikoisjakson jälkeen tositoimissa nähdään myös muut tutut persoonat. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen testaa kevään tärkeimmät uutuudet ja antaa rahanarvoisia neuvoja muun muassa television, älypuhelimen, tabletin, kaiuttimien ja muiden elämää rikastuttavien laitteiden hankintaan. 

Teknavin auto-osaston luotettavana päätestaajana on edelleen entinen ratakuski Risto Virtanen. Risto arvioi Suomen markkinoiden mielenkiintoisimmat menopelit ja antaa samalla vinkkejä auton hallintaan erilaisissa tilanteissa.

Ohjelman juontajana jatkaa Hanna-Riikka Hosio, jonka vieraana nähdään kevään aikana mielenkiintoisia vieraita urheilun ja viihdemaailman huipulta.