Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknavi 6/2014: Mercedes-Benz C, Porsche Macan ja vastustamaton kaunokainen HTC One

Teknavi 6/2014 on ilmestynyt. Uusimman lehtemme johtotähti on Mercedes-Benz, jonka uusi C-sarjalainen on yksi tämän vuoden tapauksia autojen maailmassa. Testissä on myös maailman kaunein älypuhelin, uusi HTC One.

Mercedes-Benzin uusi C-sarja
Toimittaja Vesa Eskola sai Mercedeksen uuden C-sarjalaisen käyttöönsä 2000 kilometrin reissulle Zürichistä Marseille’hin ja takaisin. “Vakuuttava kokemus”, kirjoittaa Eskola. “Takaveto erottaa autot leikkikaluista.”

Riston testissä Porsche Macan
Tässäkö tulee Suomen myydyin Porsche? Legendaarisen urheilautomerkin kompakti katumaasturi on sekin kiitettävän urheilullinen. Risto Virtasen arvosana autolle: täydet viisi tähteä.

HTC One on todellinen kaunokainen
Samsungin ja Applen vallattua älypuhelinmarkkinat itselleen on HTC:n ollut vaikea löytää paikkansa. Sen uusi huippuluuri HTC One M8 on äärimmäisen kaunis esine, mutta onko se Henri Kuokan valinta miehen seuraavaksi omaksi puhelimeksi?

Älykkäiden rannelaitteiden markkinakatsaus
Puettava teknologia tunkeutuu testilaboratorioista vihdoin arkielämään. Toistaiseksi ote on vahvin ranteessa. Teknavi esittelee 16 markkinoiden mielenkiintoisinta älykelloa ja aktiivisuusranneketta, jotka voi ostaa joko heti tai aivan pian.

Älä unohda näitä:
– Vertailussa pienet ja pirteät: Audi A1 vastaan Citroën DS3 vastaan Mini Cooper – voittaja ei ratkea kulttistatukseen
– Auto & persoona: Jari-Matti Latvalan auton virkaa ajaakin Lynxin moottorikelkka vuosimallia 2015
– Polkupyörien markkinakatsaus: Teknavi kokosi asiantuntijoiden pyöränhankintavinkit sekä kesän kuumimmat polkupyöräuutuudet
– Testissä: pikkusportti Audi S1, sähköinen Volkswagen e-Golf, Kia Soul, BMW:n moottorilla varustettu Toyota Verso, kompakti katumaasturi Mercedes-Benz GLA sekä tilaihme Ford Grand Tourneo Connect

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknavin parissa.

Lue Teknavi 6/2014 »

Teknavin tv-ohjelman seitsemäs tuotantokausi on käynnissä MTV3:lla. Ohjelma esitetään sunnuntaisin kello 17.30 sekä uusintana tuttuun aikaan keskiviikkoisin kello 22.40.