Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari kello 22.40: Lähes 600-hevosvoimainen taksi-Mercedes Markku Alénin hyppysissä

Teknarin syyskauden puolimatkan krouvissa MTV3:lla kello 22.40 Markku Alén ja Marko Terva-aho saavat alleen kaksi erilaista Mercedes-Benzin huippuautoa. Vauhtikaksikon osat jopa vaihtuvat hetkeksi, kun Dr. Alén testaa ajo-ominaisuuksien sijaan S-sarjan limusiinin takapenkin ylellisyyttä.

Määränpäässä Alastaron moottoriradalla marssijärjestys palautetaan ennalleen. E-sarjan Mercedes on taksiautoilijoiden kestosuosikki, mutta E:n perässä oleva merkintä AMG tietää 580 hevosvoiman tehoja ja Alénin kiinnostuksen heräämistä.

Testikuski Risto Virtanen on saanut Porvoon Premier Parkiin tyylikkään ja tehokkaan luksusmaasturiuutuuden, Range Rover Sportin. 400 kiloa aiempaa kevyempi auto on edelleen helppo tunnistaa Range Roveriksi, mutta onko mallilla tallella Rangen perinteiset maasto-ominaisuudet?

Yksi tekniikan kehityksen mielenkiintoisimmista puolista on liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvät laitteet ja mobiilisovellukset. Kuntourheilun erikoismies, elektroniikkaguru Henri Kuokka kokeilee, mitä kaikkea apua esimerkiksi lenkkeilijälle on tarjolla. Enää ei tarvitse tsempata yksin, vaikka ketään ei olisikaan mukana rehkimässä.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknarin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä.

Teknarin kuudes kausi esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.40. Uusinnat MTV3 MAXilla. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.