Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 6/2012: Uusi iPad kaappasi tablet-maailman valtikan itselleen

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 6/2012 on luettavissa Teknarin nettisivuilla sekä ladattavissa iPadille App Storesta ja Android-tableteille Google Play -sovelluskaupasta.

iPadin uusin versio ilmestyy Suomessa huomenna perjantaina, mutta millaisesta laitteesta on kyse? Teknari kävi omalla rahalla ostamassa Lontoosta testikappaleen, joka osoittautui vallan näyttäväksi vempeleeksi. Joidenkin mielestä se on kuitenkin pettymys. Olisiko maailman paras pettymys sopiva kompromissi?

Uusin Teknari pureutuu myös perusteellisesti vertailemaan taulutietokoneita ja läppäreitä. Ovatko läppärin päivät luetut, kysyy Henri Kuokka.

Autoista Teknarin testiin on joutunut Citroën DS5. Muiden DS-mallien tapaan se puhuttelee muotoilullaan ja varustelullaan, ja kiitettävintä autossa onkin juuri laatuvaikutelma. Kaikkiaan auton todistukseen kirjataan kasin keskiarvo.

Kouluarvosana-asteikko unohdettiin suosiolla, kun Teknarin lukijakilpailun voittaja, oululainen Jouni Seppänen heitettiin Juha Kankkusen oppiin Kuusamoon. Eihän se oikein olisi oikein joutua arvostelemaan Lamborghinin käyttäytymistä jäällä – joskus kokemus on tärkeintä vain… kokea.

Geneven autonäyttelystä Teknari kertoi lehden edellisessäkin numerossa, mutta nyt pestään jälkihiki. Vesa Eskola pohtii vielä kerran, mikä oikein olikaan näyttelyn todellinen anti.

Jari Ketomaa ei ainakaan vielä ole Suomen tunnetuin rallikuski, mutta tällä kaudella hän ajaa jo viisi MM-rallia. Miehellä on siis todellinen näytön paikka.

Näiden lisäksi autojuttuja löytyy moneen lähtöön: ajossa ovat niin Jaguar XKR-S, Jeep Grand Cherokee, Peugeot 508 RXH, Volkswagen Passat Alltrack, Range Rover Evoque kuin Cadillac CTS-V -farmarikin.

Teknarin numero 6/2012 on luettavissa verkossa sekä iPadillä ja Android-tableteilla.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.