Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 5/2013: Samsungin valtaisa hype nähtynä New Yorkissa

Teknari 5/2013 on ilmestynyt. Kannen ykköspaikalla komeilee Samsungin uusi Galaxy S4 -älypuhelin, jota Teknari kävi tapaamassa New Yorkissa.

Mutta onko Galaxy S4 mistään kotoisin? Teknarin elektroniikkaguru Henri Kuokka selvitti asiaa puhelimen julkistustilaisuudessa.

Autopuolella Teknari ajaa ensimmäisenä Suomessa Volkswagen-uutuus XL1:n. Puoliksi ufolta näyttävä turbodiesel-hybridi on ihan oikea tuotantoauto – vaikka se kuluttaa vain 0,9 litraa polttoainetta satasella.

Suomen jalkapallomaajoukkueen tähtihyökkääjä Mikael Forssell on onnistunut toteuttamaan muutamankin nuoruuden unelmansa. Yksi niistä on 300 000 euron arvoisen Mercedes-Benz CL63 AMG:n hankkiminen.

Volkswagen Golf oli viime vuoden suurimpia autouutuuksia. Sen takana kärkkyy kuitenkin mielenkiintoisia haastajia. Teknari otti vertailuun Toyota Auriksen ja Seat Leonin.

Mitä jäi mieleen Geneven autonäyttelystä? Teknarin Vesa Eskola näki automarkkinoiden ilmiöt kiiltävän pellin alta.

Teknarin näyttelyputki jatkuu Tukholman venemessuilla. Ruotsalaisuus ei ole tällä haavaa valttia Ruotsin venemarkkinoilla, eivätkä nuoret ole ottaneet veneilyä omakseen. Ilman valonpilkahduksia messuja ei silti pidetty.

Lisätehosta ei koskaan kannata kieltäytyä, kuuluu vanha viidakon sananlasku. Moottorikelkkojen kehitys jatkuu hurjana – Teknari otti tuntumaa talven 2014 kelkkamallistoihin.

Lisäksi uusi Teknari tutustuu myös muun muassa Mercedes-Benz CLA:han, Opel Cascadaan, Jaguar F-typeen sekä kesäksi Suomeen tulevaan perheautoon, Kia Carensiin.

Angry Birdsin takana Suomen peliteollisuus elää ja voi hyvin. Teknari selvitti, millaisia pelejä ja pelifirmoja on takomassa miljoonia Rovion varjossa.

Tämä ja paljon muuta uusimmassa Teknarissa.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 5/2013 iPadille tai lue lehteä netissä »