Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 21/2012: Millainen tulevaisuus televisiolla on edessään?

Teknari 21/2012 on ilmestynyt. Lehti kertoo muun muassa sen, millainen on tulevaisuuden televisio ja miten uudistunut Volkswagen Golf pärjäsi Teknarin testissä.

Amerikkalaisen Netflixin tulo Suomeen oli todellinen merkkipaalu suomalaisen televisionkatselun historiassa. Netflix ei kuitenkaan suinkaan ole ainoa tekijä laatuaan maassamme. Millainen on tulevaisuuden televisio? Entä kumpiko on parempi, Netflix vai Viaplay? Teknarin elektroniikkatiimi otti asiasta selvää.

Suomen maanteillä lipuu joitakin legendoja. Yksi niistä on Volkswagen Golf. Seitsemännen sukupolven Golf osoittautui Teknarin testissä kerrassaan komeaksi laitokseksi.

Muita tuoreimmassa Teknarissa esiteltyjä autoja ovat muun muassa Kia Sorento, Audi A3 Sportback, Seat Leon ja Opelin kaksi Astraa, OPC sekä odotettu Sedan. Mainita pitää ehdottomast myös museorekisteröity klassikko, Porsche 356.

Nico Rosberg on ainakin yhdessä asiassa perisuomalainen – rakkaudessaan formuloihin. Teknarin brittiläinen sisältöyhteistyökumppani Autocar usutti toimittajan Nicon kimppuun, jotta Keken poika paljastaisi F1-auton ajamisen salat.

Entä millainen anti oli Milanon kuuluisilla EICMA-moottoripyörämessuilla? Sellainen, että vuoden 2013 moottoripyöräilykausi näyttää paljon paremmalta kuin jotkut ehtivät pelätä.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 21/2012 iPadille tai Android-tabletille tai lue lehti netistä »

PS. Teknaria voi lukea nyt myös Windows 8 -laitteilla. Teknarin näytelehden voi hakea maksutta Windows-kaupasta.