Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 21/2011: Japanin autonäyttelyssä pieni oli kaunista

Vuoden viimeinen Teknari on ilmestynyt. Numero 21/2011 esittelee muun muassa Tokion autonäyttelyn antia.

Hologrammeja ja hallusinaatioita, fantastista fantasiaa ja kutistettua tulevaisuutta. Toimittaja Vesa Eskola tarjoilee Tokion autonäyttelystä mielenkiintoisen reportaasin. Kaukana idässä asiat ovat toisin kuin mihin eurooppalaisissa autonäyttelyissä on totuttu.

Lehden Hot Storyna komeilee tarina AMG:n legendaarisesta virityspajasta. AMG tuunaa vuosittain yli 20 000 Mersua. AMG-reissulla menossa mukana olivat Teknarin tv-ohjelman toimittaja Marko Terva-aho ja rallilegenda Markku Alén.

Auto-osastolla päästään fiilistelemään myös muun muassa Toyota GT86:sta, Bemarin kolmossarjalaista, Mazda CX5:sta ja Toyota Avensista. Testissä on tällä kertaa täysin uudistunut B-Mersu.

Oman menopelinsä esittelee Vappu Pimiä. Teknari pääsi suosikkijuontajan kyytiin ja tuomio oli selvä: Pimiä polkee Skodaansa korkojen kera.

Elektroniikasta kiinnostuneita hemmotellaan elektroniikkaguru Henri Kuokan joululahjavinkeillä ja kattavalla tarinalla langattomasta äänentoistosta.

Kannattaa tsekata myös jutut autoverotuksen uudistumisesta, luksuspolkupyörästä ja kännyköiden lenkkeilusovelluksista.

Teknarin seuraava numero ilmestyy joulupyhien jälkeen 11. tammikuuta.

Myös Teknarin tv-ohjelma vetelee vuoden 2011 osalta viimeisiään. Toisen tuotantokauden viimeinen jakso nähdään MTV3:lla keskiviikkona 14. joulukuuta klo 22.35. Teknari palaa tv-ruutuihin maaliskuussa 2012.

Teknarin numero 21/2011 on luettavissa verkossa sekä iPadillä ja Android-tableteilla.

Viihdyttäviä lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari