Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 2/2012: Uusi Android ja uusi Kupla – eivät mitään kuplia

Vuoden toinen Teknari on ilmestynyt. Numero 2/2012 on luettavissa Teknarin kotisivuilla, ja lehden iPad-versio on ladattavissa maksutta App Storessa.

Haastaako Android 4 tosissaan Applen iOS-käyttöjärjestelmän? Ainakin se yhdistää puhelinten ja tabletien käyttökokemusta. Teknarin elektroniikkaguru Henri Kuokka perehtyi uuteen Androidiin ja testasi samalla Galaxy Nexus -älypuhelinta.

Lehden kansiaiheena komeilee Kupla. Teknarin testi osoitti, että uudistunut legenda ei todellakaan ole mikään kupla. The Beetle on huomattavasti säväyttävämpi peli kuin edeltäjämalli New Beetle.

Kuplan lisäksi auto-osastolla herkutellaan Chevrolet Voltilla ja Unimogilla. Vesa Eskola selvitti Voltin ratissa, minkälainen tilaisuus tekee sähkövarkaan. Teknarin tv-ohjelman koeajaja Markku Alén puolestaan oli Unimogin puikoissa kuin pikkupoika.

Edellä mainittujen lisäksi ajettuina ovat muun muassa Etelä-Afrikassa kokeiltu Ford Ranger, pikkuauto Renault Twingo ja pari ML-Mersua.

Oman menopelinsä esittelee viime vuonna hurjaan onnettomuuteen F1-veneellään joutunut Sami Seliö. Kuivalla maalla maailmanmestari on nelivetomies.

Teknarin numero 2/2012 on luettavissa verkossa sekä iPadillä ja Android-tableteilla.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari