Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 19/2011: Minkälainen menopeli onkaan Ferrarin neliveto?

Uusi Teknari on ilmestynyt. Tuorein numero on oiva sekoitus italialaisen, aasialaisen, amerikkalaisen sekä tietenkin suomalaisen kulttuurin aikaansaannoksia.

Rallilegenda Markku Alén, tv-toimittaja Marko Terva-aho ja autotoimittaja Vesa Eskola vierailivat autourheilun sydämessä. Teknarin lukijoille tarjoillaan herkullinen paketti Enzo Ferrarista, Maranellosta ja Ferrarin ensimmäisestä nelivedosta, Ferrari FF:stä. Mutta miten kaikkeen liittyy Sophia Loren? Lukemalla selviää.

FF:n lisäksi autoihin perehdytään muun muassa kohtuuhintaisen superauton Nissan GT-R:n, uudistuneen Honda Civicin ja Hyundai i30 -prototyyppimallin muodossa. Kattavammassa testissä on tällä kertaa Jeep Compass.

Nokian ja Googlen vitkastellessa Suomen joulumarkkinoiden kovin älykännykkä lienee iPhone 4S. Elektroniikkatoimittaja Henri Kuokka unohti 4S:n teknisistä ominaisuuksista kertovat luvut ja otti selvää käytännössä, onko uusi iPhone oikeasti ässä.

Kannattaa tsekata myös jutut DigiExposta, nasta- ja kitkarenkaiden eroista, Diili-pomo Hjallis Harkimosta ja Milanon moottoripyöränäyttelystä.

Teknarin numero 19/2011 on luettavissa verkossa sekä iPadillä ja Android-tableteilla.

Viihdyttäviä lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari