Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 16/2013 on ilmestynyt – Teknari on taas ilmainen

Teknarin numero 16/2013 on ilmestynyt. Kokonaan ilmaiseksi luettavissa oleva lehtemme tarjoilee vertaansa vailla olevan paketin älypuhelinten maailmasta, kun testissä ovat niin uudet iPhonet kuin Nokian hirviökamerapuhelin Lumia 1020.

Uudet iPhonet. Apple julkisti yhden sijaan kaksi uutta iPhonea, mutta onko enempi parempi? Teknarin elektroniikkaguru Henri Kuokka kertoo iPhone 5S:stä ja 5C:stä kaiken tietämisen arvoisen.

Nokia Lumia 1020. Harvassa ovat ne elektroniset laitteet, jotka saavat Henri Kuokan elämänfilosofian uusiksi. Uudet iPhonet eivät siihen pysty, mutta Nokian kamerapuhelin Lumia 1020 pystyy kyllä. Sen kamera saa Kuokan herkistymään.

Kuuden crossoverin vertailu. Peugeot, Renault, Skoda, Mitsubishi, Mini ja Opel ovat kaikki paikalla, kun kompaktien katumaasturien kakku on jaossa. Teknari yhdessä saksalaisen yhteistyökumppani Auto Zeitungin kanssa esittää koko joukon kovia faktoja, joiden mukaan voit astella autokauppaan.

Kelpaisiko pala veneestä? Veneily on kallis ja runsaasti aikaa vaativa harrastus, mutta entä jos sitä voisi jotenkin helpottaa? Vastaus voi löytyä osaomistusveneilystä, jossa veneestä ostetaan pala samaan tapaan kuin asunto-osakeyhtiöstä.

Tesla Model S. Tulevaisuus on jo täällä. Jenkkilässä Teslan urheilullista sähköautoa ostetaan enemmän kuin S-sarjan Mercedestä, 7-sarjan BMW:tä ja Audi A8:aa. Onko siihen perusteita? Entä miten auto pärjää vertailussa Porsche Panameraa ja Aston Martin Rapide S:ää vastaan? Teknari otti selvää.

Lexus IS 300h F-sport. Lexus toi uudesta IS-mallistaan Suomeen vain hybridiversion, mikä on rohkea teko. Risto Virtanen sujahti kuskin paikalle ja pani auton tuttuun testiinsä Porvoon Premier Parkissa.

Eikä siinä tietenkään vielä kaikki. Teknarin tuttuun tyyliin kattavasta autopaketista löytyvät myös E-sarjan Mercedes-coupé, B-sarjan sähkö-Mercedes, Hyundai ix35, BMW 518dA ja New Yorkin taksi Nissan NV200.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lue Teknari 16/2013 »

PS. Teknarin tv-ohjelma on taas ruuduissa. Viritä vastaanottimesi MTV3-kanavalle keskiviikkoisin kello 22.35!