Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 12/2012: Bemarin sisarukset ja Androidin kilpakumppanit

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 12/2012 on luettavissa Teknarin nettisivuilla sekä ladattavissa iPadille App Storesta ja Android-tableteille Google Play -sovelluskaupasta.

Normaalia tuhdimmassa kesälehdessä piisaa herkullisia juttuja niin autojen, elektroniikan kuin veneiden ystäville. Koeajettuja autoja on yhteensä peräti 15.

Kaiken kaikkiaan käsissä oleva lehti on 36:s Teknari, joten arkistossa riittää kesäluettavaa.

Kansiaiheena komeilee mielenkiintoinen vertailu erilaisista sisarista. Koeajossa on kaksi huippu-Bemaria: legendaarinen M5 ja sen piskuinen diesel-pikkuveli M550d.

Bemarien lisäksi auto-osastolta kannattaa ehdottomasti selata läpi kuusi autoa kattava avoautospesiaali, koeajotarina hengästyttävän häkellyttävästä uudesta Audi A3:sta ja Mersun AMG-järkäle G 63:sta. Tarjolla on myös analyysi Audin ja Ducatin ”taivaallisesta liitosta”.

Entä mikä on tällä hetkellä markkinoiden kovin Android-luuri? Vastausta haetaan HTC One X:n ja Samsung Galaxy S III:n vertailusta.

Ei kannata myöskään unohtaa juttuja harvinaisen pätevästä päiväristeilijästä Flipper 670 DC:stä, kuvankauniista klassikkoveneestä Riva Super Floridasta ja viihdetaiteilija Jope Ruonansuun Jormulasta.

Teknarin numero 12/2012 on luettavissa verkossa sekä iPadilla ja Android-tableteilla.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

PS. Uuden iPadin omistajat voivat ladata Teknarin nyt joko HD- tai normaaliversiona.