Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 10/2012: Teknari siirtyi retina-aikaan

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 10/2012 on luettavissa Teknarin nettisivuilla sekä ladattavissa iPadille App Storesta ja Android-tableteille Google Play -sovelluskaupasta.

Uuden iPadin omistajat voivat lukea Teknarin nyt entistä terävämpänä. Kymppinumerosta lähtien Teknari siirtyi käyttämään uuden iPadin Retina-tarkkuutta. Tabletin valovoima ja terävyys tekevät lukukokemuksesta huikean. Teknarin sovellus tunnistaa automaattisesti uuden iPadin ja tarjoaa näihin laitteisiin HD-versiota lehdestä. Muille laitteille tarjotaan perustarkkuutta entiseen malliin. Sekä vanhojen että uusien iPadien omistajien kannattaa käydä päivittämässä Teknarin sovellus App Storesta. Lisää Teknarin terävöitymisestä voi lukea tuoreesta lehdestä.

Onko Samsung Galaxy S III paljon melua tyhjästä vai pätevä premium-luuri? Teknari oli paikalla, kun kevään mielenkiintoisin älypuhelinuutuus lanseerattiin Lontoossa näyttävästi. Teknarin elektroniikkaguru Henri Kuokka antoi ensituomionsa Samsungin lippulaivasta.

Auto-osastolta kannattaa vilkaista klassikkotarina sympaattisesta Tipparellusta. Ajettuina ovat tällä kertaa muun muassa Markku Alénin suosikki Land Rover Discovery 4, viiden tähden Audi A4 Allroad ja hämmentävän halpa tila-auto Dacia Lodgy. Kattavammassa vertailussa mittelevät japanilainen Honda Civic ja korealainen Hyundai i30.

Kannattaa myös tsekata jutut timmin Jutta Gustafsbergin timmistä Bemarista ja kesän mielenkiintoisista teknisistä urheiluvälineuutuuksista.

Teknarin numero 10/2012 on luettavissa verkossa sekä iPadilla ja Android-tableteilla.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari