Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 1/2013: Askelmerkit uudelle vuodelle

Teknari 1/2013 on ilmestynyt. Vuosi 2013 on hyvä startata käytännöllisesti alkukevään ostovinkein. Esimerkiksi uudesta Skoda Octaviasta kiinnostuneiden on syytä lukea lehti heti.

Mitä pitää tietää, jos aikoo hankkia auton tai viihde-elektroniikkaa tänä vuonna? Teknarin auto- ja elektroniikkatoimitusten väki kertoo askelmerkit uudelle vuodelle.

Maaliskuussa tulee kauppoihin Skoda Octavian suurempi ja näyttävämpi uusi maali. Tshekissä ajettujen ensimmäisten koeajojen perusteella pettyä ei voi kuin hintojen nousuun: Teknari povaa Octavian suosiolle jatkoa.

USA is back in business. Detroitin autonäyttely todisti, että amerikkalainen autoteollisuus voi taas hyvin. Sopivana symbolina messuilla nähtiin seitsemännen sukupolven Corvette.

Corvette olisi varmaankin Octaviaa enemmän aikuisviihdetaiteilija Mr Lotharin mieleen. Autoharrastustaan Teknarille esittelevä mies tietää, mitä menopeleiltään haluaa.

Microsoftin Surface-taulutietokone tulee vihdoin Suomeen. Teknarin brittiläiset agentit selvittivät, mikä tekee Surfacesta kiinnostavan.

Lisäksi Teknarin vuoden avausnumerossa pureudutaan muun muassa klassikkoauto Rolls-Royce Silver Cloud II:een, käydään paikan päällä Monte Carlon MM-rallissa ja kysytään suomalaisen venevalmistajan toimitusjohtajalta, miltä tuntuu voittaa Motor Boat of the Year -palkinto.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 1/2013 iPadille tai Android-tabletille tai lue lehti netistä »