Uusi verkkokauppa Teknavi.com

MTV3 kello 22.40: Markku Alén vastaan poliisimoottoripyörä

Teknarin syyskauden neljäs jakso tarjoilee todellisen herkkupalan, kun Markku Alén lähtee Audi RS 6 Avantin ratissa viivalle poliisimoottoripyörän kanssa. MTV3 kello 22.40.

Teknarin vauhtikaksikko Markku Alén– Marko Terva-aho testaa illan jaksossa maailman nopeimman farmariauton Audi RS 6 Avantin suorituskykyä, kunnes poliisi keskeyttää hurjastelun. Seurauksena on yllättävä haaste: kiihdytyskisa poliisimoottoripyörää vastaan.

Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja Samu Haber oppi jo lapsena, että autot tehdään Saksassa. Haber vie Teknarin juontajan Hanna-Riikka Hosion ajelulle avo-Bemarillaan ja muistelee rämäpäistä nuoruuttaan autojen parissa.

– Se oli ihan kivipäistä, mitä silloin tehtiin. Mä en ymmärrä, miten mä olen selvinnyt hengissä, Haber kertoo.

Risto Virtasen ajotestissä on huomattavasti edullisempi ja maltillisempi RS-farmari. Riston pyörityksessä Premier Parkin radalla on uudistunut Skoda Octavia Combi RS.

Markkinoille tulee kiihtyvällä tahdilla huipputarkkoja ja kalliita 4K- eli Ultra-HD-televisioita, vaikka niille sopivaa sisältöä ei ole vielä tarjolla. Teknarin elektroniikkaguru Henri Kuokka selvittää, mistä 4K:ssa on kysymys ja kannattaako siitä maksaa.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknarin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä.

Teknarin kuudes kausi esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.40. Uusinnat MTV3 MAXilla. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.