Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi Huawei P Smart Pro -älypuhelin myyntiin Suomessa 349 euron suositushinnalla

Huawei tuo Suomessa myyntiin uuden P Smart Pro -älypuhelinmallin.

Huawei P Smart Pro -älypuhelimen suositushinta Suomessa on 349 euroa (6 + 128 Gt). Saataville puhelin tulee kahtena värivaihtoehtona, musta ja kristalli. P Smart Pron myynti alkaa valtakunnallisesti Huawein jälleenmyyyntipisteissä tänään maanantaina 2. joulukuuta.

”Erinomaisesta hinta-laatu-suhteestaan tunnetun Huawei P Smart -älypuhelinsarjan puhelimet ovat olleet suosituimpia tuotteitamme Suomessa.  Sekä P Smart 2018 että P Smart 2019 ovat yltäneet jälleenmyyjien julkaisemien myyntilistojen kärkisijoille, ja myös tänä syksynä julkaistu P Smart Z on otettu hyvin vastaan. Uusi P Smart Pro tarjoaa huippu-ominaisuudet hintatietoiselle, mutta vaativalle käyttäjälle, ja se on ominaisuuksiensa ansiosta erinomainen valinta älypuhelimella kuvaavan tai pelaavan pukinkonttiin”, sanoo Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala.

P Smart Prossa on kyse samasta älypuhelimesta, joka on myös aiemmin tuotu julki muille markkinoille jo myös Huawei Y9s -mallinimellä. Lisäksi puhelin on teknisesti pitkälti samankaltainen kuin Huawein toisen brändin Honorin Suomessa hiljattain 249 euron hintaan myyntiin tuoma Honor 9X. Itse asiassa P Smart Pro on myös sama puhelin kuin Kiinan markkinoiden Honor 9X Pro mutta eri designilla ja järjestelmäpiirillä.

Huawei P Smart Pron ominaisuuksia ovat 6,59 tuuman LCD -näyttö 2340×1080 pikselin tarkkuudella, kyljelle sijoitettu sormenjälkilukija, yläreunasta esiin nouseva 16 megapikselin etukamera f/2,2-aukolla, kolme takakameraa koostuen 48 megapikselin pääkamerasta f/1,8-aukolla, 120 asteen ultralaajakulmakamerasta 8 megapikselin tarkkuudella ja f/2,4-aukolla sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta, Kirin 710F -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-käyttömuistia, 128 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja muistikorttipaikka, sekä 4 000 milliampeeritunnin akku, joka tukee 10 watin latausta USB-C-liitännän kautta. Lisäksi mukana on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Edellä listatut ominaisuudet ovat identtisiä jo myynnissä olevan Honor 9X:n kanssa lukuun ottamatta RAM-käyttömuistin määrää, joka on Honor 9X:ssä 4 gigatavua, ja sormenjälkilukijaa, joka Honor 9X:ssä on takana. Lisäksi puhelinten design on eri tyyliä. Kun Honor 9X on 100 euroa edullisempi, on se tästä puhelinkaksikosta huomattavasti järkevämpi ostos.

Huawei P Smart Pron mitat ovat 163,1 x 77,2 x 8,8 millimetriä ja paino 206 grammaa. Värivaihtoehtoja on kaksi, musta Midnight Black ja liukuväri Breathing Crystal.

Käyttöjärjestelmäversiona on Android 9 Pie osana EMUI 9.1 -ohjelmistoa, ja mukana on yhä myös Googlen sovellukset ja taustapalvelut.

P Smart Pron kaksi värivaihtoehtoa.
P Smart Pron kaksi värivaihtoehtoa.