Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknavi tutustui superpuhelimeen: 320 gigan muisti!

Teknavi pääsi tutustumaan Barcelonassa amerikkalaiseen Saygus V2 -älypuhelimeen, joka on tulossa myyntiin lähiviikkoina useissa maissa. Kyseessä on Android-puhelin.

​

Tähän mennessä Sayguksen "superpuhelin" on kerännyt rutkasti ylistäviä kommentteja kansainvälisessä mediassa. Puhelimen erikoisuus on langaton teräväpiirtovideon toistomahdollisuus. Television hdmi-porttiin liitetään vastaanotin, jonka avulla puhelimesta voidaan toistaa hd-elokuvia tai teräväpiirtotarkkuutta tukevia pelejä.

Teknavi kokeili toimintoa käytännössä. Teräväpiirtosisältö siirtyi television näytölle lähes täysin ilman viivettä. Sayguksen tavoitteena on lisätä hd-vastaanotin puhelimen myyntipakkaukseen, jotta sitä ei tarvitse ostaa erikseen.

​

V2:n muistimäärän voi kasvattaa jopa 320 gigatavuun. Puhelimessa on kaksi erillistä muistikorttipaikkaa. Muistikapasiteetissa laite onkin selvä ykkönen kilpailijoihin verrattuna.

Amerikkalaisyrityksen perustaja Chad Sayers on innostunut uutuudesta ja pitää sitä uraauurtavana. Hän tunnustaa ihailevansa Nokian takavuosien puhelimia.

 

Julkaisu käyttäjältä Teknavi.

– Nokia oli oman aikansa teknologinen suunnannäyttäjä. Oli harmi, että puhelimet eivät olleet käyttäjäystävällisyydessä samalla tasolla teknisten ominaisuuksien kanssa.

Sayersin mukaan V2:n muotoilu on saanut innoitusta amerikkalaisista autoista. Puhelimen ylä- ja alaosa on muotoiltu mukaillen autojen puskureita.

Nokia oli oman aikansa teknologinen suunnannäyttäjä.

Laite on täysin vesitiivis. Puhelin on saanut yhtenä ensimmäisten joukossa IP7X-sertifioinnin. Laitteen voi upottaa metrin syvyiseen veteen puoleksi tunniksi. Puhelimen takakuori on vahvistettu kevlarilla.

V2:n hinta asettunee vajaaseen 500 euroon. Ennakkotilauskampanja päättyi helmikuun ensimmäisellä viikolla.