Suoratoistopalveluissa tapahtuu taas: C More katoaa pian uuden MTV Katsomon tieltä - tämän verran uudet tilausvaihtoehdot maksavat

C More siirtyy historiaan.

Suomalaisten suoratoistopalvelujen kentällä on edessä jälleen yksi merkittävä muutos, kun MTV yhdistää MTV:n maksuttomat ja C Moren maksulliset sisällöt lokakuussa uuteen MTV Katsomo -palveluun.

MTV:n nykyisten suoratoistopalveluiden, MTV Katsomon ja C Moren, sisällöt muuttavat uuteen palveluun ja tulevat näin yhden kirjautumisen taakse.

”Uusi MTV Katsomo on koko Suomen kokoinen katsomo. Tuomme kaikki rakastetut sisältömme nyt yhteen palveluun, yhteen osoitteeseen ja yhden kirjautumisen taakse. Yhtenäistämme myös brändejämme osaksi tuttua MTV-brändiperhettä. MTV:n suoratoistopalvelujen katselu on ollut tänä vuonna upeassa kasvussa ja tämä strateginen muutos mahdollistaa meille kasvun jatkumisen”, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

MTV:n mukaan uuteen MTV Katsomo -palveluun pääsee 10. lokakuuta alkaen kirjautumaan nykyisillä C More -tunnuksilla ja tilaukset siirtyvät osaksi uutta palvelua.

MTV:n mukaan lokakuussa tapahtuvan yhdistymisen yhteydessä myös tilaustuotteet uudistuvat.  C Moren asiakkaille MTV Katsomo -palvelun käyttöönotto vaatii MTV Katsomon sovellusten asentamisen ja sisäänkirjautumisen.

C Moren sarjojen, elokuvien ja urheilulähetysten lisäksi uudesta MTV Katsomosta löytyvät MTV:n maksuttomat sisällöt, kuten uutis- ja ajankohtaisohjelmat.

Tarjolle on tulossa uusi MTV Katsomo+ -tilaus, jolla kerrotaan katsottavissa olevan ensimmäisenä kaikki MTV:n ohjelmat, aiemmin C More -alkuperäissarjoina tunnetut MTV-alkuperäissarjat sekä kansainvälisen draaman ja realityn.

MTV Katsomo+ on hankittavissa joko ilman mainoksia tai edullisemmin sisältäen myös mainontaa. Lisäksi siihen voi yhdistää myösurheilutarjonnan, mukaan lukien kotimaisen Liigan.

MTV:n mukaan C More -asiakkaat tulevat saamaan vanhan tilauksensa tilalle tilalle parhaiten sitä vastaavan MTV Katsomo -tuotteen.

Uudet MTV Katsomo -tuotteet ja niiden esittelyt

 • MTV Katsomo (0 €/kk, mainoksilla)
  • Tuttu, maksuton MTV Katsomo tarjoaa jatkossakin monipuolisen kattauksen MTV:n ohjelmia. Voit katsoa maksutta mm. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmia, valittuja MTV-alkuperäissarjoja (ent. C More -alkuperäissarjat), kotimaisia ja kansainvälisiä suosikkeja, uutis- ja ajankohtaisohjelmia sekä lastenohjelmia.
 • MTV Katsomo+ (6,95 €/kk, mainoksilla)
  • Edullinen eturivin paikka MTV:n mittavaan viihdetarjontaan. Kaikki MTV-alkuperäissarjat (ent. C More -alkuperäissarjat), pohjoismaiset draamat, runsaasti kansainvälisiä sarjoja ja leffoja sekä dokumentteja. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmat, usein jo ennakkoon. Lisäksi uutis- ja ajankohtaisohjelmat, lastenohjelmat sekä MTV:n tv-kanavat suorana.
 • MTV Katsomo+ ilman mainoksia (12,95 €/kk)
  • Laajin kattaus viihdettä meiltä ja maailmalta. Kaikki MTV-alkuperäissarjat (ent. C More -alkuperäissarjat), pohjoismaiset draamat, runsaasti kansainvälisiä sarjoja, leffoja ja dokumentteja sekä BritBox- ja Hayu -sisällöt. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmat, usein jo ennakkoon. Lisäksi uutis- ja ajankohtaisohjelmat, lastenohjelmat sekä MTV:n tv-kanavat suorana.
 • MTV Katsomo+ Urheilu (36,95 €/kk, mainoksilla)
  • Kaikki mainoksia sisältävän MTV Katsomo+ -tuotteen sisällöt sekä koko MTV:n tuhti urheilukattaus, mukaan lukien Liiga, Mestis, MM-ralli, Mestarien liiga, La Liga, Serie A, Timanttiliiga ja NFL.
 • MTV Katsomo+ Urheilu ilman mainoksia (42,95 €/kk)
  • Kaikki MTV Katsomo+ ilman mainoksia -tuotteen sisällöt sekä koko MTV:n tuhti urheilukattaus, mukaan lukien Liiga, Mestis, MM-ralli, Mestarien liiga, La Liga, Serie A, Timanttiliiga ja NFL.

C Moren hinta on ollut 12,95 euroa kuukaudessa ja urheilun sisältävän C More Total+:n 37,95 euroa kuukaudessa. C More -tilausta vastaava MTV Katsomo+ ilman mainoksia on säilymässä siis samanhintaisena, kun taas MTV Katsomo+ Urheilu ilman mainoksia on 5 euroa kalliimpi kuin C More Total+ tähän asti.

Muutoksesta C Moresta MTV Katsomoon kerrotaan palvelun verkkosivuilla.

Uutta MTV Katsomoa voi käyttää samoilla laitteilla kuin C Morea, eli tietokoneella, mobiililaitteilla, Samsung Smart TV:llä, LG:n Smart TV:llä, Android TV -laitteella ja Apple TV:llä. Kuvan voi siirtää isommalle ruudulle myös HDMI-piuhan, AirPlayn tai Chromecastin avulla.

MTV:n mukaan C More -palvelussa käytössä olleet profiilit eivät siirry uuteen MTV Katsomoon, sillä uusi MTV Katsomo ei tue katseluprofiileja. Sen sijaan suosikkilistat siirtyvät MTV Katsomoon.

Urheilusisältöjen osalta uudessa palvelussa urheilutallenteisiin pääsee käsiksi välittömästi lähetyksen päätyttyä. Suorien urheilulähetysten tallenteet ovat katsottavissa seuraavat 48 tuntia.

Uudistuksen myötä myös C Moren maksukanavat saavat uudet nimet.

C Moren väistyminen MTV Katsomon tieltä ei ole ainoa syksyn merkittävä muutos suoratoistopalveluissa Suomessa. Elisa Viihde vaihtaa leiriä Viaplaysta Ruutuun syys-lokakuun vaihteessa. Elisa Viihde -alkuperäissisällöt näkyvät jatkossa osana Ruutu+:aa ja Elisa Viihde Viaplayn nimi muuttuu pelkäksi Viaplayksi.