Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Suomessa avautui uusi palvelu – Memmosta voit ostaa kaverillesi videotervehdyksen julkkikselta

Ruotsissa jo suosiota saavuttanut Memmo-palvelu on laajentunut myös Suomeen. Memmo-palvelun kautta on mahdollista ostaa henkilökohtainen videotervehdys julkkikselta, artisteilta ja eri alojen vaikuttajilta itselle tai kaverille.

Palvelu löytyy verkosta Memmo.fi-osoitteesta.

Memmo tarjoaa myös julkisuuden henkilöille, artisteille, urheilijoille ja vaikuttajille mahdollisuuden kommunikoida videoiden avulla seuraajiensa kanssa.

Memmon kautta voi videoviesteinä tilata esimerkiksi syntymäpäiväonnittelut, minuutin stand upit, tyylivinkit tai tsemppipuheet ennen tärkeää peliä.

Suomessa on mukana jo lähes sata julkista henkilöä, kuten tubettaja Roni Back, aitajuoksija Nooralotta Neziri sekä vatsastapuhuja Sari Aalto. Videoviestien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta muutamiin kymppeihin. ”Julkaisun myötä tarjoamme vaikuttajille ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda personoituja videoita heidän seuraajilleen”, kommentoi Memmon Relationship Manager Nenna Kalsi.

”Olemme tosi otettuja voidessamme julkaista Memmon Suomen markkinoille koronaviruksen nyt jyrätessä, kun vallitsevat olosuhteet tekevät kommunikoinnista vaikeampaa ja samalla tärkeämpää kuin koskaan ennen”, sanoo Gustav Lundberg Toresson, Memmon toimitusjohtaja.

Memmon perustivat Gustav Lundberg Toresson ja Tobias Bengtsdahl loppukesästä 2019. Aiemmin Ruotsissa julkaistussa Memmossa on jo mukana yli 500 tunnettua ruotsalaista monilta eri aloilta, muun muassa jääkiekkoilijat Peter Forsberg ja Börje Salming sekä laulaja Dr Alban ja näyttelijä Victoria Silvstedt.

”Mahdollisuus tarjota personoituja videoita seuraajilleni näin vaivattomasti on ehdottomasti jotain sellaista, jota olen todella kaivannut. Saan jo ennestään tosi paljon tällaisia pyyntöjä päivittäin, mutta minulla ei ole ollut hyvää tapaa vastata niihin. Uskon että Memmo tulee olemaan loistava lisä muihin sosiaalisen median kanaviin ja olen todella innoissani ollessani Suomen ensimmäisiä, jotka esittelevät Memmon seuraajilleen”, kommentoi tubettaja Roni Back.

Memmo on kerännyt kaksi miljoonaa dollaria alkuvaiheen rahoitusta ja kasvattanut tiiminsä 20 hengen vahvuiseksi.