Uusi verkkokauppa Teknavi.com

SEGA julkisti 60-vuotispäivänsä kunniaksi nostalgisen ja pienikokoisen Game Gear Micro -käsikonsolin

Peliyhtiö SEGA juhlistaa 60-vuotista taivaltaan uudella Game Gear Micro -pelikonsolillaan. Kyseessä on uusittu versio kannettavasta Game Gearista.

SEGA Game Gear on SEGAn ensimmäinen käsipelikonsoli, joka näki päivänvalon vuonna 1990. Game Gear Micro herättelee klassikon henkiin ja on nimensä mukaisesti erittäin pienikokoinen, selkeästi esikuvaansakin pikkuruisempi.

Game Gear Micro toimii kahdella AAA-kokoisella paristolla ja sisältää värinäytön lisäksi monokaiuttimen. Näytön koko on vain 1,15 tuumaa.

Jokainen väri sisältää erilaisen pelivalikoiman.
Jokainen väri sisältää erilaisen pelivalikoiman.

SEGA tuo myyntiin yhteensä neljä Game Gear Microa, mustan, sinisen, keltaisen ja punaisen, jotka kaikki sisältävät eri pelivalikoiman. Musta Game Gear Micro tarjoaa esiasennettuina Sonic the Hedgehogin, Puyo Puyo 2:n, Out Runin ja Royal Stonen. Sinisen pelit ovat Sonic Chaos, Gunstar Heroes, Sylvan Tale ja Baku Baku Animal, keltaisen taas Shining Force Gaiden, Shining Force: The Sword of Hajya, Shining Force Gaiden: Final Conflict ja Nazo Puyo: Arle no Ru. Punainen Game Gear Micro sisältää Revelations: The Demon Slayerin, Megami Tensei Gaiden: Last Bible Specialin, The G.G. Shinobin ja Columnsin.

Big Windows -lisäosa.
Big Windows -lisäosa.

Kaikki neljä kerralla ennakkotilaavat saavat kaupan päälle Big Window -lisäosan, joka sekin on peruja 1990-luvulta. Sen voi napsauttaa kiinni Game Gear Microon ja kauttia peleistä suurennuslasin läpi hieman suuremmalta näytöltä.

SEGA julkaisee Game Gear Micron 6. lokakuuta. Toistaiseksi konsoli on vahvistettu vain Japanin markkinoille, jossa se maksaa 4 980 jeniä, noin 40 euroa.