Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin uusi televisio kääntyy pystysuuntaan mobiilivideoiden katselemiseksi – The Sero myyntiin Suomessa 1 499 euron hintaan

Samsung tuo kääntyvällä ruudulla varustetun The Sero -erikoistelevision myyntiin Suomessa. The Seron toimitukset alkavat 16. kesäkuuta ja sen suositushinta on 1499 euroa.

The Sero -television ruutu kääntyy napin painalluksella pystysuuntaan. The Seron ruudulle voi heijastaa pystysuuntaan suunnitellut mobiilisisällöt, sekä nauttia pystyasennossa kuvatuista videoista ja kuvista koko ruudun tilassa. The Sero tarkoittaa korean kielellä ”pystysuoraa”.

Samsungin mukaan puhelinsisällön voi helposti peilata television ruudulle napauttamalla laitteita toisiaan vasten. Televisio tunnistaa, kun puhelin käännetään pystyasennosta vaaka-asentoon. Television ohjaus onnistuu tottakai langattomasti mobiililaitteelta.

Televisio on suunnattu etenkin käyttäjille, jotka haluavat nauttia mobiilisisällöistään suurelta ruudulta. Kun on aika katsella elokuvia tai muuta, käyttäjä voi kääntää television vaaka-asentoon. Ruudun koko on 43 tuumaa ja tarkkuus 4K.

Samsung on kuvannut uutuutta ”TikTok-sukupolven televisioksi”, jolla on kätevä katsella sisältöä sosiaalisesta mediasta, YouTubesta – ja TikTokista.

The Sero on varustettu myös integroidulla äänijärjestelmällä, Samsungin Quantum Dot -tekniikalla ja Bixby-, Apple AirPlay 2- ja Samsung SmartThings -sovellusten tuki. Siinä on Dolby Digital Plus ja Bluetooth-tuki, ja kaiuttimet on integroitu pystytelineeseen. Kaiuttimien ääni suunnataan suoraan eteenpäin eikä alaspäin kuten monissa muissa televisioissa.

Valmiustilassa käyttäjä voi valita sammutetun television ruudulla näytetyn sisällön viidestä vaihtoehdosta: juliste, kello, valokuva, ääniseinä tai Cinemagraph.

”The Sero on erinomainen esimerkki televisiosta, joka vastaa modernin digitaalisen sisältöaikakauden tarpeisiin. Olipa kyse vaakana esitettävästä tv-sisällöstä tai käyttäjän itse kuvaamasta pystysisällöstä, The Sero tarjoaa aina parhaan katselukokemuksen. Sen lisäksi, että tv kääntyy pysty- ja vaakaformaattiin, Samsungin QLED-tekniikka ja uusimmat kuvaomainaisuudet varmistavat huipputason kuvanlaadun”, sanoo Samsungin TV/AV-tuotteiden myyntipäällikkö Markus Nummisalo.