Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung Galaxy A80 myyntiin 8. heinäkuuta – 679 euron älypuhelin erikoisella kääntyvällä kameraratkaisulla

Samsung tuo huhtikuussa julkistetun A-sarjan huippua edustavan Galaxy A80 -älypuhelimen nyt myyntiin.

Galaxy A80:n myynti Suomessa alkaa 8. heinäkuuta 679 euron suositushinnalla. Nopean ostajan etuna kaikki viimeistään 21. heinäkuuta Galaxy A80:n ostaneet saavat kaupan päälle langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet (arvo 159 euroa).

Galaxy A80 tulee saataville hopeisena, kultaisena ja mustana.

Galaxy A80:ssä on erikoinen kääntyvä kameraratkaisu: samoilla kameroilla voidaan kuvata molempiin suuntiin. Kolme kameraa liukuvat ylös näytön takaa ja kääntyvät samalla toimiakseen myös etukameroina. Kolme kameraa ovat 48 megapikselin pääkamera f/2,0-aukolla, 123 asteen ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 3D ToF-syvyyskamera boke-efektin luomiseen, myös videoita kuvatessa.

Samsung Galaxy A80:ssä on myös 6,7-tuumainen Full HD+ -tarkkuuden Super AMOLED -näyttö, 3700 milliampeeritunnin akku 25 watin superpikalatauksella ja näytönalainen sormenjälkilukija. Järjestelmäpiiri on kahdeksanytiminen uusi Qualcomm Snapdragon 730 (4x 2,2 GHz + 4x 1,7 GHz), RAM-käyttömuistia on 8 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 128 gigatavua. Muistikorttipaikkaa ei ole.

Galaxy A80:n rakenne on takaa lasia. Rungon kehys on metallia.

”Olemme ylpeitä Galaxy A80:n innovaatioista. Kamera ja laadukas näyttö ovat tärkeitä käyttäjillemme, jotka valokuvaavat, videoivat ja jakavat kokemuksiaan nopeaan tahtiin. Tällaisille käyttäjille etu- ja takakamerat ovat puhelimessa yhtä tärkeitä. Tästä syystä tuomme Galaxy A80:n myötä markkinoille kääntyvän kameran, jonka avulla hoituvat sekä selfiet että perinteisemmät valokuvat yhtä korkealaatuisesti”, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Samsung Galaxy A80.
Samsung Galaxy A80.