Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Outlook-mobiilisovellusten haku etsii vihdoin myös kalenteritapahtumista

Microsoftin Outlook-sähköpostin haku käy nyt läpi myös kalenteritapahtumat sekä Androidilla että iOS:llä. Tähän asti vaikkapa tapaaminen on pitänyt etsiä manuaalisesti kalenterin kautta.

Microsoftin suosittu Outlook-sähköpostisovellus on saanut päivityksen, jonka myötä sovelluksen hakutoiminto kattaa nyt myös kalenteritapahtumat. Käytännössä sähköpostin haku näyttää siis nyt tuloksia myös kalenteritapahtumien joukosta, kun aiemmin haku kattoi pelkästään sähköpostit. Tähän asti kalenteritapahtumat on pitänyt etsiä manuaalisesti ilman hakua.

Hakua parantava päivitys ei tuo mukanaan muita merkittäviä uudistuksia, mutta kalenterin kattava haku on ollut monien käyttäjien toiveissa jo pitkään. Microsoft pyytää käyttäjiltä myös palautetta uudesta hausta, ja palautelomake on saatavilla Outlookin asetuksista.

Microsoftin Outlook-sähköpostisovellusta on ladattu yksinomaan Androidilla jo yli 100 miljoonaa kertaa. Tuoreen päivityksen myötä sovellus on nyt entistä kattavampi. Outlookin haku kattaa kalenteritapahtumat nyt sekä Androidilla että iOS:llä.