Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Louis Vuittonin kalliista älykellosta uusi versio paremmalla tekniikalla

Muun muassa laukuistaan tunnettu Louis Vuitton -brändi koristaa uudistettua Tambour Horizon -älykelloa, joka on vastikään esitelty. Wear OS:llä varustettu kello on päivitetty versio alun perin vuonna 2017 julkaistusta Tambour Horizonista.

Tambour Horizonissa on perinteinen Android-pohjainen Wear OS -käyttöjärjestelmä sekä Qualcommin varta vasten älykelloille suunniteltu Snapdragon Wear 3100 -järjestelmäpiiri, joka esiteltiin viime syksynä. Alkuperäiseen malliin verrattuna myös RAM-muistia on enemmän, 1 gigatavu. Sisäistä tallennusmuistia on puolestaan älykellolle varsin mukavat 8 gigatavua.

Älykellon näyttölasi on safiirilla vahvistettu.
Älykellon näyttölasi on safiirilla vahvistettu.

Valmistajan mukaan 300 milliampeeritunnin akku kestää yhden vuorokauden, tai viisi vuorokautta ilman älyominaisuuksia. Kello sisältää edelleen 1,2-tuumaisen, safiirilasilla suojatun AMOLED-näytön 390 x 390 pikselin tarkkuudella, NFC:n muun muassa lähimaksua varten sekä lukuisia Tambour Horizonia silmällä pitäen suunniteltuja ohjelmia, kuten My Travel ja City Guide, jotka auttavat matkojen suunnittelussa.

Kello julkaistaan muun muassa mattamustana.
Kello julkaistaan muun muassa mattamustana.

Louis Vuitton -laukut ovat tyyriitä, joten myös Tambour Horizonin voitaneen odottaa keventävän kukkaroa merkittävästi. Virallisia hinta- ja saatavuustietoja ei toistaiseksi ole julkaistu, mutta vuonna 2017 alkuperäinen malli maksoi 2 500 dollaria, noin 2 200 euroa. Kellosta julkaistaan kolme värivahtoehtoa: kiillotettu teräs, mattamusta sekä keraamisen valkoinen.